Napi 3 doboz cigi, 10 doboz sör, 2 feles vodka, 5 füves cigi, alkalmanként eki nyugtatóval. Van még kiút?
És ehhez jön még napi 5 kávé, 2-3 energiaital, és alig eszik (szerintem nem marad pénze ételre nagyon.) A leírtak egy átlagos napját mutatják be.
Egy jó barátomról van szó, 36 éves, depressziós, magányos, olyan mértékben rombolja magát, hogy az már felfoghatatlan mértékű. Egyelőre a munkáját még el tudja végezni, arcán nem látszódik ez a mérhetetlen hedonizmus. Lehet még rajta segíteni valahogy? Valakinek a környezetében történt már hasonló példa? Ott mi lett a végkifutása a dolognak? Nagyon szeretnék segíteni neki, de nem tudom hogy tudnék.
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy érzem hogy az apja túl szigorú volt vele, amit a mai napig nem dolgozott fel, szorong ha vele kell beszélnie heti egyszer telefonon.
“Sajnos” örökölt egy nagyobb összeget, egy olcsóbb vidéki ház árát, így most egy jó ideig van pénze a káros szenvedélyeire…
Mindig van kiút,amíg nem adja fel.
Sok függőséget okozo dolgot fogyasztott, ezek mind rombolják a kozerzetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!