Miért csinálja ezt velem az alkohol?
Figyelt kérdés
Hétvégente elég rendesen be szoktam rúgni és az elmúlt időben azt vettem észre, hogyha részegen lefekszem aludni, akkor nagyon hamar elalszok, de csak 2-3 óra hosszan tudom normálisan, mélyen aludni, utána mindig felébredek. És képtelen vagyok visszaaludni. Ilyenkor csak kavarognak a fejemben az előző este történtek, ver a víz, fáj a fejem, érzem, hogy nagyon fáradt vagyok de nem megy az alvás. Régebben ha elaludtam részegen, simán aludtam 7-8 órát normálisan, sőt akkor még jobban tudtam aludni részegen, mint józanul. Miért változott ez meg? 20/F2022. márc. 25. 13:50
1/5 anonim válasza:
Mert már megszoktad az italt vagy a környezetet. Velem ez akkor történt amikor mindig ugyanolyan olcsó sz@r italokból rugtam be és mindig ugyanott. Ahogy kipróbáltam sokkal minőségebbi italokat, úgy aludtam egyre jobbakat. De az is lehet hogy kevered az italt vagy csak értéktelent fogyasztasz.
2/5 anonim válasza:
Legyen otthon pia rendesen, ne kelljen már kísérteteset játszani reggelig! :D
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de velem is így van, hogy ittasan lefeküdve biztos, hogy hamar fogok ébredni, és nem is gondolom azt, hogy ez egyedi.
De az első válaszban is lehet némi igazság.
4/5 anonim válasza:
Az alkoholtól ahogy írod is, hamar elalszol, valójában nem alszol mélyen, csak azt hiszed. Az alkohol az igazán mély, pihentető alvási fázist nem teszi lehetővé és amint a bódító hatása elmúlik, teljesen felébredsz.
5/5 anonim válasza:
Mert az alkohol méreg és az idő haladtával egyre rosszabb lesz tőle MINDEN. És mert ez alkoholizmus, ha nem is naponta iszol. Egyre rosszabb lesz, nem csak az alvás, állj le, beszélj orvossal ha kell, értelmes ember nem csinál gondot abból, hogy nem bír ki mindent és nem tud mindent egyedül megoldani.. űrrakétát se építesz, ebben a gondodban segítsen, aki ért hozzá. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!