Ebben az esetben bele fér 2-3 pohár vodka narancs?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy ma majálisra megyünk,de én holnap fekszem be a kórházba mert kedden műtenek epekővel,arra gondoltam hogy innék 2-3 pohárral,meg nem is buliznék sokáig max 1 óráig.Nem tudom hogy ezt így műtét előtt 2 nappal mennyire szabad,gondolom ez a kis alkohol csak távozik pár óra alatt.2023. ápr. 30. 11:12
1/6 anonim válasza:
Ne igyál, sőt már csak könnyű ételeket szabadna enned is
2/6 anonim válasza:
Nagybátyámat nemrég műtötték, neki előtte lévő napokra max 3 deci sört engedtek.
3/6 anonim válasza:
Nagyon nem javasolt.
Igyál csak tisztán narancsot, gondolom alkohol nélkül is jól tudod érezni magad.
4/6 anonim válasza:
Ha nem érdekel az egészséged, igyál, persze...
5/6 anonim válasza:
Amilyen ritkán műtenek, szerintem ennyi kis szünet belefér.
6/6 anonim válasza:
nem. és mekkora ész kell ahhoz, hogy ezt itt kérdezd és ne dokitól? ez egy aljoholfüggő kifogáskeresése talán... nem, nem fér bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!