Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy valaki 1...

Létezik olyan, hogy valaki 1 darab extas elfogyasztása miatt kórházba kerüljön vagy rosszabb?

Figyelt kérdés

Elmesélem az én hétvégi sztorimat. Több dologra is rá jöttem most ezekkel kapcsolatban. Szóval így dobáljátok be ezeket a szarokat, felelőtlenül! Nos én sem csinálom olyan gyakran, de néha-néha megesik velem pár olyan alkalom lesüljedjek erre a szintre. Mert ha a haverok több mint fele csinálja ráadásul olyanok akik egyetemisták vagy egyetemre készülő egyének, jó, szép csajok. Valamelyikük már egy sikeres, diplomás ember akkor én sem bírok mindig magammal. Meg ugye az osztálytársaim. És eddig kevésbé mértem fel azt, hogy tényleg kockázatos a dolog.

Szombaton elmentünk velük bulizni. Még kint fejenként mindenki fel szippantott 1.5 vagy több pakk metet annak a nagyon jó hatása nem tartott túl sokáig. De néhány óra múlva elöjött tőle olyan, hogy nekem semmihez nincsen kedvem. És semmit nincsen kedvem csinálni. De aludni se tudtam volna haza menni. A tánc se volt jó meg a társaságot is untam ekkor csak szét pőrgetett. Rá jöttem arra, hogy ilyen dopaminos cuccokat sem csinálok többet. Mert csak addig jók ameddig etethetik magukat.. Másnap vagy mikor a lejövő időszak van akkor meg majd megpusztul az ember. Utána volt 2 különböző tabletta én bevettem a 2/3 Supremet jó volt ennek a hatása olyan volt, hogy hamar ütött. És legalább 3 óráig fullba erősen flesseltem tőle a szerelmes és más dolgokat.. Elhihetitek van ennél jobb dolog az életben ami nem okoz függőséget sem. Bár kissé kivoltam tőle pupillák Full tágak 95%+ tágak, izadság cseppek a fejemen, szemremegés. De mégsem rakott ki a világból eléggé. Utána a peak végéhez érve 3 óra után bedobtam egy kis sarok híján egész. kék rolex Elvileg ha ilyen sok idő eltelik két tabletta között akkor az elsőnek a mellékhatásai nem nagyon kerülnek felszínre. Az engem már akkor kevésbé pörgetett pl a végén. Ezt mikor bedobtam érdekes módon több idő kellett, hogy kiüssön tehát 1-1,5 óra. Ezért az előtte levő már majdnem el is kezdett gyengülni és akkor baszodhatott volna el. Az elején elkezdtem érezni azt, hogy minden pozitív hatás erősödött akkor még a szemeim is szépek voltak leszámítva a teljes méretű pupillákat.

Utána szépen lassan kezdtek a dolgok rosszra fordulni. Észrevettem, hogy a zene váltásoknál vagy droppoknál valami miatt rosszul éreztem magam és paráztam tőlük. De akkor nem tudtam mi a baj mert azon kívül jó volt. Utána egyszer azon kapom rajta magam, hogy szép meg jó minden. És olyan kifejezetten erőteljes fájdalom nyilalalt bele a bal mellkasomba. Szóltam a többieknek kikísértek és leültettek távolabb a szórakozóhelytől kicsit. Pár percig azt hittem meghalok de utána elkezdett fokozatosan gyengülni a fájdalom. Tehát nem hívtak mentőket. De volt egy józan haverom aki szerint másodpercenként 3-4 szív verésem volt. És utána csapott szét csak igazán durván, még mindig jó volt de már kevésbé tudtam bele látni ezekbe a dolgokba. Mert szó szerint azt sem tudtam hol vagyok. Akkor azt sem tudtam merre kellene haza menni. Pedig 20 percre laktam onnan. Csak feküdni tudtam egy padon.

Utána haza vittek végül az otthoni tükörben megnéztem magamat, hogy a szemeim mostmár nagyok és csúnyák is lettek. Ami még másnap is látszott, szerencse, hogy szüleim dolgoztak mert levágták volna. De pár óráig az nap még adta is a flesseket és a boldogságot. Utána az nap ilyen hangulatingadozásaim voltak. Utána tőböl nagyon depis lettek, utána kicsit jobb lett majd a vasárnap fele és a hétfőm teljes depresszióval telt el amit még sose éreztem. És még ma is az vagyok, nem tudom vége lesz ennek valaha?? Nem értem ezt az egészet haverjaim egyesével szokták dobálni őket és sokan így ajálják. És ők mondják, hogy egyik tablettában még a legerősebbekben is annyi van benne, hogy egy embernek elég legyen mentálisan kibírnia a dolgot. Kórházba kb 2x akkora adag juttathat csak.200-230mgs egész nem volt semmi fájdalmam. Meg van amiből 5 után sem lesz rosszul az ember.

Akkor én miért kerültem most a kórházba kerülés szélére? Azt tudom, hogy többet ilyet nem csinálok bárki, bármit is mond ez felelőséggel is kell, hogy járjon. És abban a pillanatban miért kívántam azt, hogy essek össze és haljak meg? Talán mert amit ez betud adni az élőben úgysem tudom megtalálni, pedig másoknak sikerül de nekem kell, hogy ilyen rossz legyen?

2023. aug. 8. 19:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy semmi olyasmi nem történt mostanában ami miatt depressziósnak kellene lennem. Csak a szöveg végén említett dolog az ami teljes káoszba taszított erre a pár napra.
2023. aug. 8. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez egy ilyen “játék”, bármikor lehet olyasmi a tabiban, amire éppen nagyon rosszul reagálsz.
2023. aug. 8. 20:05
 3/4 anonim válasza:
Eleve te már előtte szívtál speedet vagy kristályt. Ezek már önmagukban olyan pulzust csinálnak, hogy jajj. Ha kristály volt akkor csak mondom, hogy nem sok köze lehetett a metamfetaminhoz itthon a kristály drog az esetek nagy részében a legaljább designer cuccokat tartalmazzák. Na igen, bizony ezeknek tud ám olyan lejövőjük lenni, hogy csak nézel napokig. De a speed is általában designer drog szokott lenni és nem amfetamin. Csak az kevésbé aljas talán. És a lasztikkal is vigyázni kell ám mert 2020 második fele és 2022 között én egyetlen normális tabival nem találkoztam, igaz keveset is csináltam. Mostanában már néhol talán vannak jó minőségű mdmas tabik is . De te kettő fajtát is kevertél amiknek a kombója nem biztos, hogy éppen jó volt. Meg, ha esetleg mdma volt mind2-ben. Akkor is csak mondom, hogy vannak olyan focik is amikbe 350-370mg van és az már szerintem fizikálisan is szét baszhat. De 400-430sok is vannak már de azok európában nem éppen elterjedtek ha jól tudom. Ezek már felezve is nagyon plafonra vágnak már inkább harmadolos tabik. A supreme tabik tudtommal általában nem olyan erősek. De azt még pont elolvastam, hogy izzadás meg szemremegés jellemezte. Ha már abból egy 2/3-al is küzdött a szervezeted akkor a másikból amit egybe megettél kitudja milyen erösségel simán benne van, hogy a szíved egyszerűen nem bírta. Erőteljes bal mellkasi fájdalom az bizony szívre utalhat. Tedd össze a kezedet, hogy nem estél össze ott helyben. Olvastam olyan cikket, hogy egy nő elfogyasztott 450mg mdmat egyszerre és meg is halt tőle. Legközelebb ha csinálod akkor mindenképp egésznél kevesebbel kezd el. És ha már tud annyit amennyit az a 2/3 amiről írtál akkor felesleges nagyon felé menni egészig semmiképp. Max ha nem érzed olyan jónak vagy nem túl erős esetleg akkor már ha van több nálad mint egy akkor ott be lehet próbálkozni egésszel. De egyszerre csak egy félét toljál. A szöveg végébe is belefutottam. Miért is szar az életed, nem tudsz barátnőt találni vagy mi? Azt az, hogy orrba-szájba ekizel meg “metezel” nem fog megoldani semmit. Max egyszer csak azon kapod magadat, hogy minden hétvégén tolod. De azt garantálom, hogy a mai bogyók között nem is nagyon fogsz olyanokat találni amik a boldogságot normálisan beadják.
2023. aug. 8. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
én emlékszem pár évvel ezelőtti cikkre hogy a lány állítólag fél(?) tabitól életveszélyes állapotban került kórházba. ez már nem a múlt a megbízható kitapasztalt szerekkel, manapság bármit eladnak és semmiben sem bízhatsz meg, ekkora lutrit nem ér
2023. aug. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!