Ma nem nagyon hallottam bélmozgást.Csak delelott. Pufi,puki jön.csak eddig nagyon hangosak mocorogtak. Nincs baj ugye?
Figyelt kérdés
2023. júl. 25. 18:19
11/24 A kérdező kommentje:
Ibs nem néztek.Sibo negatív. 10 éve laktóz érzékenységem van de Kerulom a tejtermékeket 2hete
2023. júl. 26. 07:55
12/24 A kérdező kommentje:
Ibsre nem néztek. Sibo negatív. Laktóz érzékenységem van 10 éve de kerulom a tejtermékeket 2hete
2023. júl. 26. 07:57
13/24 anonim válasza:
Az, hogy nem néztem IBS-t egy dolog. Sokaknál nem néznek soha, pedig 10-ből 2 felnőtt embernek az van. Az emberek nem szeretik alávetni magukat az alsó kamerázgatásnak. Miféle bélgyulladás volt? Mivel kezelték, mennyi ideig tartott a probiotikum kúra utána.
15/24 A kérdező kommentje:
Vékonybélgyulladas volt campyolibakter 2 antibiotikum kellett. Addig jó volt. Alsó tukrozés meg volt. Sumamed es klai antibiotikum volt. Probiotikumokot most is szedek.
2023. júl. 26. 10:39
16/24 anonim válasza:
Értem, hát örülj a pukinak meg, hogy nem hangoskodnak a beleid. Ez normális állapot.
18/24 A kérdező kommentje:
Lány 😀
2023. szept. 10. 18:24
19/24 anonim válasza:
Végül megoldást találtál? elég régi a ki írás
20/24 A kérdező kommentje:
Hát nagyon úgy nézz ki hogy IBS....
2023. szept. 10. 18:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!