Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Normális, hogy a szervezetem...

Normális, hogy a szervezetem nem tud átállni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap volt az első munkanapom, ami miatt nagyon izgultam és nem is igazán tudtam aludni előtte.Éjszakás vagyok a héten.Tegnap megpróbáltam délután aludni, de egyáltalán nem tudtam.Meló előtt hulla fáradtnak éreztem magam, de vettem egy hideg vizes fürdőt meg ittam kávét és jobb lett.A melót könnyedén lenyomtam, talán egyszer éreztem némi fáradtságot.Ma reggel fél hétkor értem haza, 7 órakor már aludtam is, viszont 10kor felkeltem és már nem tudtam visszaaludni, pedig azt hittem, hogy mivel előző nap alig aludtam+a meló majd lefáraszt, de nem.Egyébként, amikor vége lett a műszaknak egyáltalán nem éreztem magamat fáradtnak.Eddig általában este 11ig fent voltam és másnap 8kor keltem így 9 óra alvás mindig megvolt, most viszont az elmúlt két napban aludtam összesen 8 órát.Jelenleg sem érzem magamat fáradtnak.Az evés sem megy.Tegnap csak ebédet ettem meg indulás előtt egy szelet kenyeret.Munka alatt egy kis csokit, amikor hazaértem nem ettem, mert nem voltam éhes.Mennyi idő kell, amíg átáll a szervezetem?
2023. júl. 18. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen az átállás, az izgulás is benne van.

Kb két hetet adj neki.

2023. júl. 18. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Otthon sötétíts be minél jobban, ha reggel fekszel le aludni, rengeteget jelent a tested "átverése" szempontjából.
2023. júl. 18. 11:33
 3/6 A kérdező kommentje:
Besötétítettem, de olyan furcsa, mert tudom, hogy délelőtt van és kint világos.
2023. júl. 18. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mit csinálsz, kell 1-2 hét, mire teljesen átállsz. A bioritmusod nem hülye, ő nagyon jól tudja, hogy nappal van.
2023. júl. 19. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozhatsz fix rutinnal lefekves elott hogy mindig ugyanazt csinalod
2023. júl. 19. 12:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére ma már aludtam 8 órát nagyon kellett.Amikor reggel hazaértem melóból úgy néztem ki, mint egy zombi, abból is a legcsúnyább fajta :D
2023. júl. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!