Nagyon szédülök/rosszul vagyok!? 19/L
Figyelt kérdés
Mielőtt nem aludtam el pánikrohamom volt(légzési nehézség),most mikor felkeltem nagyon elkezdtem szédülni először azt hittem csak bizonyos pozicióban,de nem. Mert mikor fel álltam majdnem össze estem annyira szédülök,émelygek,hányingerem van,a fejem is nyilalt szokás szerint egy oldalban,az este sokat ettem lehet meg rontottam a gyomrom,nem tudom,félek és van olyan hogy fekete foltokat is látok. Nagyon furán érzem magam.2023. júl. 15. 12:19
1/13 anonim válasza:
Lehet ettől az időtől is, én napok óta rosszul vagyok, naponta többször van ájulásérzetem is.
2/13 A kérdező kommentje:
És már tegnap ota fura erzes van a torkomban is..
2023. júl. 15. 12:27
3/13 A kérdező kommentje:
A mellkasomban is fura erzes nagyon mintha felig el ájulnék..nagyon rossz
2023. júl. 15. 12:28
4/13 anonim válasza:
Igen. Te nagyon szédülsz/rosszul vagy.
5/13 A kérdező kommentje:
Mikor ulok is…amugy hipohonder/szorongasos beteg vagyok.
2023. júl. 15. 12:42
6/13 A kérdező kommentje:
Meg a lábam is zsibbadt mostanában
2023. júl. 15. 12:53
7/13 anonim válasza:
Igyál nagyon sokat, és csak vizet! Ilyen melegben még többet kell, mint amúgy.
Nekem is szoktak ilyen foltok lenni a szemem előtt, de olyankor tudom, hogy keveset ittam.
Fogj egy másfél literes üveget, tele vizzel és fogadd meg, hogy azt megiszod mondjuk 6 óra hosszán át. Igy látod is,.mennyit ittál.
Szellőztess rendesen, cserélődjön a levegö.
Van olyan ismerősöm, akinél bukón van nyitva az ablak, leengedve a redöny, éség fekete vastag függönye is van. Semmi friss levegő, semmi fény. Azt hiszi, a ventillátortól jó lesz.
Hát én múltkor nála lettem rosszul..
8/13 anonim válasza:
Ezt így meg nem mondom, hogy micsoda, és más hozzá nem értőnek sem javaslom hogy tanácsot adjon. Orvos és kivizsgálások által állapítható csak meg.
9/13 A kérdező kommentje:
#8 teljes laborvizsgálaton voltam kb fél éve,abszolút minden nagyon jo volt(az eredmények) nagyon pici eltérés volt 2 helyen.
2023. júl. 15. 13:43
10/13 anonim válasza:
Erre kaptam antiepresszanst, mikor mar mento vitt korhazba, es bizonyossa valt, hogy iszonyuan szorongok, panikbeteg vagyok es tenyleg nincsen szervi baj. Es mi tortent? Egy honap betegallomany utan egyszer csak visszakaptam az eletemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!