SOS Mi bajom lehet? Egyik napról a másikra legjellemzőbb tünet: rettentő fáradtság érzet, mostmár az ágyból pisilni alig bírok felkelni, most lázasodtam be, hidegrázás, kapar a torkam, száraz, zsibbadok és szédülök, brutál rosszul vagyok, mi ez???
Figyelt kérdés
2021. máj. 12. 21:48
1/7 A kérdező kommentje:
+egész nap teljes étvágytalanság, néha köhhintek mert nagyon száraz a torkam és irritálja, hiába iszom a vizet
Ráz a hideg. Mit tegyek? Lázcsillapító, fájdalomcsillapító, mentő?
2021. máj. 12. 21:49
2/7 anonim válasza:
Igyál egy kupica pálinkát egy teáskanál borssal. Mármint keverd el benne és fenékig.
3/7 anonim válasza:
Covidos vagy, így jártál. Oltatni kellett volna.
4/7 anonim válasza:
Holnap hívd fel a háziorvosodat, gyanús hogy covid. :(
Lázcsillapítót ehetsz, meg igyál sokat.
Felhívhatod az ügyeletet is ha nagyon rosszul vagy.
Jobbulást! Majd írj, hogy hogy alakul.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nem hiszem, mert napok óta nem jártam ki a házból. Semmilyen gyógyszer nem hat, ez borzasztó. 38,6os láz
2021. máj. 12. 22:15
6/7 anonim válasza:
Covid esélyes, 4-14 lappangási idő is lehetséges. Pörgesd vissza merre jártál az elmúlt 2 hétben. Hátha mégis Covid.
7/7 anonim válasza:
Valószínű,már jó pár napja "megfertőződtél" lappangott benned. Az is lehet, hogy ha nem egyedül élsz,hogy valaki más vitte haza,és neki még nincs vagy nem is lesz tünete. Minden esetre,ha nem megy le a láz,és nagyon nem vagy jól, csinálj hűtő fürdőt,egy szem gyógyszer után,majd igyal,takarózz be jól,és aludj! Holnap pedig orvos! Jobbulást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!