Kipróbálnátok pár órára vagy napra, hogy milyen érzés teljesen egészségesnek, tünetmentesnek lenni? (Fizikailag értem.)
De teljesen tünetmentesen? Azt hogyan?
Nekem gyakran ég a gyomrom, nyelőcsövem, puffadást már észre se veszem, csak ha extrém, zúg a fülem, csendben néha észreveszem, nem bírok egyhelyben állni, nem bírom a meleget, 30 felett hol itt fáj, hol ott, nem múló sportsérüléseim vannak, az asztmám miatt enyhébben-közepesen, de gyakran fulladok, ha iszom (vizet), gyakran kell mosdóra járnom, a másodikon már a popsimon veszem a levegőt, a torkom folyamatosan váladékos, gyakran szólalok meg rekedten, gyakran krákogok és a sós/Salvusos spray mindennapos stb. Talán kihagytam dolgokat.
Néhány percre, órára esetleg kipróbálnám az egészséges létet, de félek megszeretném. :'D
De egyébként milyen betegség az, amit tünetmentessé tudtak tenni? És egyéb tüneted sincs? Aztaa.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!