Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A magyar fiatalok sokkal...

A magyar fiatalok sokkal többet isznak és cigiznek mint a nyugatiak viszont azok többet drogoznak? Miért van ez a különbség?

Figyelt kérdés

Tényleg nálunk a legolcsobb az alkohol az EU ban viszont a dohanytermekek drágák?

Vagy nem drága a cigi csak nagyon sokat költünk rá most olvastam hogy kajára csak 4× költünk többet mi magyarok mint a cigire ez brutális.

Alkohol gondolom károsabb de ehhez képest olcsó.

A drogokat meg nálunk vasszigor tiltja .

Nyugaton viszont sokkal több a drogos fiatal ?

Nem érdekes ez a társadalmi különbség?

2023. jún. 29. 19:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10#😀Egy zsidó nem végez fizikai munkát legalábbis én meg egyel se találkoztam.

Sok melohely van csak nem mindenhol ez a gond.

De piara visszaterve szerintem azért is iszunk sokat mert nehéz az életünk.

Minél szarabb munkát csinálunk minél kevesebbet keresünk annál többet iszunk .

Legalábbis egy bizonyos pontig mert akinek fillere sincs az nyilván nemtud.

Oroszok miért isznak mint az állat? Mert ott meg rosszabb az élet.

A nyugatiak mások ő nálunk tényleg csak unalom uzes.

Jó dolgokban már nemtudjak mit kezdjenek .

2023. jún. 30. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:

Jó, mondjuk ahhoz azért kell egy önsorsrontó szemlélet, hogy a piába meneküljön az ember.

Azért iszol, hogy felejs. Mit akarsz felejteni? hogy iszol:D

Szar az élet, nincs egészség és elég pénz. Úgyhogy a fizetésed felét elbszod piára, amitől aztán meg is betegedsz:D Mmmmmicsoda konfliktuskezelés:D

2023. jún. 30. 11:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Elmondanam mennyi gondom van el se hinnéd a felét. Vonat elé ugranal annyira kilatastalan a magánéleti helyzetem.az anyagi se fényes de nincs adosagom vagy ilyesmi dolgozom aztán elvagyok

Maganelet a fo baj

Igazából csak élek és próbálom húzni az időt. Próbálok elleni az alkohol egykis szórakozást ad .

Tomoren sajnos nem voltam már gyerekként se egészséges mentálisan más voltam mint a többség és ez rányonta mindenre magát.kesobb mert minél többet próbáltam más lenni eljatszani hogy minden jó annál nagyobb hulyeseget csináltam.

Egyre nagyobb és nagyobb problémákat gerjesztek egyre mélyebbre megyek .

2023. jún. 30. 13:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát de te magad írod, hogy te gerjeszted az egyre nagyobb problémákat.

Én úgy vagyok vele, hogy ha már energiát fektetünk valamibe, akkor az vigyen kifelé a szarból, ne lefelé:D

2023. jún. 30. 13:16
 15/16 A kérdező kommentje:

De olyan helyzetben vagyok amiből nem nagyon van menekvés vagyis lenne mindent itt kéne hagyni a budos fenébe és mindent elölről kezdeni vagy az ország tulfelen vagy külföldön.

De családi okok miatt nem lehet.mert roghoz vagyok kötve legalább még 5 10 évig.

Már megszoktam a szenvedest este viszont nagyon jól esik az alkohol .de nem tartom magam alkoholistának nem kell minden nap a pia .

2023. jún. 30. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Robot de állami. Az első is all.
2023. jún. 30. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!