Másnak is szokott lenni akaratlan izomrángása? Ha igen, mennyire gyakori?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 12:59
11/24 A kérdező kommentje:
Nem vettem fel az oltást, de igen stresszes vagyok. Az alvásom sem kielégítő. Köszönöm a választ!
2023. szept. 15. 09:43
12/24 anonim válasza:
HA iszol energiaitalt azt is hagyd abba sürgősen, lassú gyilkos.
13/24 anonim válasza:
Ja és a kávé mennyiseget is csökkesd le .Nyilván jeléz a tested ,hogy változtass,ezen gyógyszerk nem fognak segíteni.
14/24 A kérdező kommentje:
Megvolt a koponya MR is. Szintén negatív.
2023. nov. 11. 18:55
16/24 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy megvannak a rángások. Erővesztés, izomfogyás nincs, így az orvosok szerint nem valószínű, hogy rosszindulatú. Egyébként már megszoktam, több, mint fél éve tart. Remélem igazuk van a dokiknak. ( én az ALS-től félek)
jan. 9. 07:43
18/24 A kérdező kommentje:
Semmi! :) Kezdem megszokni...Amúgy jól vagyok. Izomfogyás, erővesztés, ügyetlenség továbbra sincs.
febr. 15. 22:12
19/24 anonim válasza:
Szia. Nálam hasonló a helyzet kb már több mint fêl éve tart, van hogy jobb van hogy rosszabb, de általában minden nap ráng valamim. Te hogy vagy, javultál azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!