Létezhet olyan, hogy ezek a "tünetek"(lent) a covid oltás miatt van/vannak?
A családból nagyi(2 kínai oltás egy 1 pfizer), apu(2 astra,1pfizer) anyu(2 szputnyik, 1 pfizer) van beoltva, oltás előtt semmi bajuk nem volt. Nagyinàl 2-3 hete kezdődött, hogy homàlyosan làt néha, hol magas a vérnyomása, hol nagyon alacsony,a szíve is rendetlenkedik, de a laborja az teljesen jó nincs eltérés, apunàl zöbb mont 1 hónapja kezdōdtek a "tünetek" neki is magas vérnyomással, pajzsmirigy problémàval és folyton visszatérô húgyúti fertōzése is van, anyunàl szintèn 2-3 hete vannak a következō panaszok, hol magas ,hol alacsony vérnyomàs, izületi panaszok, bal kar zsibbadása.
Természetesen voltak orvosnál, de azon kivül h felìr nekik gyógyszert a vérnyomásra nem nagyon segìt nekik semmiben. Most azt gyanìtjuk, hogy tuti az oltás miatt van ez, mert oltás előtt senkinek nem volt baja.
A pfizer booster (3.) nagyon durván káros. Immunerősítésre suramin tartalmú gyógytea vagy szer ajanlott. A fenyőtű és a pitypang is magas suramin tartalmú. Suramin az AIDS gyógyításában is sikerrel tesztelt anyag, mint immunerősítő. További ajánlott immunerősítés: D vitamin (napi 20-30 perc a Napon vagy 2000 egység, betegség napjaira akár az 5-10x-e is), napi 50 mg Zn, 100 mcg Se, 100-200 mg C vitamin (betegség napjaira akár a 10-20x-a).
Vérrögök ellen napi 1 aspirin protect.
"Hát azért azt senki sem mondta sosem, hogy egy oltásnak nem lehet késői mellékhatása"
Hazudsz,biztonságosnak és hatékonynak hazudta minden eüs rabszolga.
Kérdező nekem ugyanez a helyzet. Én is be lettem oltva, elvileg covidos is voltam, és nekem is 1 héttel ezelőtt 170-es vérnyomásom volt, holott előtte hónapokkal még patika értékeim voltak.
Tesóm migrénes lett (sose volt)
És bizony ismerek olyat, akinek autoimmun betegséget hozott ki, ami felett az orvosok is csak néznek, mint a bögöly...
Véletlen? Lehet. Lehet, hogy nem....már sosem tudjuk meg. Nem volt elég ideig tesztelve csak piacradobták a szarjukat.
Az biztos, hogy ha visszamennék az időben, mégegyszer nem adatnám be, inkább lettem volna munkanélküli.
Üdv: egy nem oltásellenes oltott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!