2. Pfizer oltás utáni tünetek? Részletek lent.
Múlt hét csütörtökön, 17-én kaptam a második pfizer vakcinát. Péntek óta bal oldalon, a kulcscsontnál a nyirokcsomó duzzadt, a közérzetem nem túl jó, illetve a lengőbordám alatt is lehet tapintású valamit, amit eddig nem. Aki esetleg járt hasonlóan, jártas a témában, meg tudná mondani, hogy ilyen hosszabb, szokatlan mellékhatasok lehetnek e, vagy valami más a gond?
Nagyon kérek mindenkit, hogy itt ne szítsanak vitát az oltással kapcsolatban. Csak a kérdéssel kapcsolatban szeretnék válaszokat. Köszönöm!
Nem tartom valószínűnek hogy köze van, de előfordulhat.
Háziorvost vagy a kórházat hivd fel, hogy ez van szeretnéd ha megvizsgalna
Elvileg pfizer után gyakori hogy kijön
Nekem is van holnap orvos
Szia!
Páromnak az oltás után a nyaki nyirokcsomói dagadtak meg, több ciszta van a nyakán. 2 hétig lázas volt,izzadt(tesztelték covidra, negatív lett) most ott tartunk, hogy gyógyszert kap, és ha nem javul, műteni kell! A házi orvosa nem adja be neki a 2. Oltást,mert mondta, hogy a pfizer kihozza a nyirokcsomókat, ha hajlam benned van.
Testvérem hónaljàn talált 3 csomót oltás után. Ő Ausztriában él,azt mondta a dokija,ez normális.:) (Biztos csuklott az anyukája)
Tudom, nem túl pozitív hangvételű, de nálunk ez a tapasztalat
Szia!
Nekem az első után az oltás oldalán hónaljamban és a mellem oldalán duzzadtak meg a nyirokcsomók. Plusz hőmelekedésem volt 3 napig.
A második Pfizer után a bal mellemben a nyirokcsomók elég durván begyulladtak és be is lázasodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!