Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nincs kedvem semmihez, sehol...

Nincs kedvem semmihez, sehol mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem, le hangolt vagyok fáradt, gyenge,egész nap éjjel 3 után tudok el aludni, és dél után kellek fell akkor is nagy nehezen,ha el megyünk haverokal is sétálni semmi sem fog le hangolt vagyok ez már több mind 1 hete így van zavar már nem tudom holl lehet a gond, ti mit javasoltok? Szerintetek mi a gond? 17/F

2023. jún. 18. 20:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és rossz közérzet, meg agresszívebb vagyok
2023. jún. 18. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Hosszú lesz így a vakáció! 🥺
2023. jún. 18. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, már most szétunja a fejét, minek ezeknek 11 hét.
2023. jún. 18. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, nehéz, de tedd le a telefont, próbálj lefeküdni 10-11 óra körül. Ha nem megy, akkor se nyisd ki a szemed, pihentesd. Egy idő után hozzászoksz. Kelj fel 7 körül. Éjszaka regenerálódik a szervezeted, ez is segitene.

Rossz közérzet, meg agresszió ezek miatt vannak.

Találkozz a barátokkal, jót fognak tenni. Menjetek el moziba, vagy strandra, kirándulni. Nehéz, ismerem ezt az érzést, de amint nekivágsz, jobb lesz 😊

Nekem is vannak olyan napjaim, amikor egyáltalán nincs kedvem megmozdulni, kimenni az utcára. Meg jön az, hogy majd délután 4-kor, majd 8-kor, akkor nincs annyira meleg 😃 aztán elmarad.

Eröltesd meg magad, mozdulj ki, és egyből megjön a kedved egy kis mozgáshoz.

2023. jún. 18. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
4 köszi szépen jó fej vagy!:)) azt fogom tenni remélem az lessz a baj!
2023. jún. 18. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!