Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon alacsony az energia-szi...

Nagyon alacsony az energia-szintem. Hogyan lehetne felturbózni? (nincs erőm, kedvem semmihez)

Figyelt kérdés

2019. nov. 3. 11:38
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem aludd ki magad aztán keress valami társaságot magadnak, mert úgy biztos aktívabb leszel. Találjatok ki valami jobb programot pl. szabaduló szoba vagy elmehettek edzeni is (ezek mind fellendítenek). Ezek után több kedved lesz kimenni a lakásból és energikusabb is leszel. Még az edzéshez vehetsz bérletet is és akkor biztos elfogsz menni, aztán meg nem fogod megbánni. Szerintem ezek beválhatnak. :)
2019. nov. 3. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Talált. Jó lenne kialudni magamat, de épp ez a baj, nagyon keveset alszom, mert nem tudok aludni.
2019. nov. 3. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

sok-sok vitamin, megfelelő folyadékmennyiség.

Este hat után tényleg ne egyél már. Nehéz gyomorral

nem tud a szervezeted kikapcsolni.

Napközben, ha teheted, akkor inkább gyalogolj, mint

autóval, járművel utazz.

Én két megállóra lakom a piactól és minden nagyobb üzlettől, ahova el kell mennem, ezért, ha nem

szakad az eső, akkor mindig gyalog megyek. Az már oda-vissza napi két km-es séta.

A tévé ne legyen a szobádban. A telefonodat kapcsold ki estére és ne legyen a kezed ügyében.

Inkább vegyél elő egy üdtő, kellemes, szórakoztató könyvet, és azt olvasd.

Lefekvés előtt kellemes zuhany. A szobádban szellőztess ki.

Gondolj elalvás előtt mindig valami kellemesre, pozitvra. ű

Nevess ki, de én már "bejárattam" magamnak a szép, vadvirágos, pipacsos, búzavirágos, árvalányhajas mezőt, ahol a nagypapám minden nyáron, vasárnap délelőtt kivitt minket sétálni. ű

Vagy ami neked a legidillibb hangulatot jelenti, azt vetítsd magad elé.

A gondokat hagyd nappalra, mert éjszaka nem tudod megoldani, nappal meg pitty-potty rendezni lehet

bármiféle problémát, vélt konfliktust is.

Tervezz magadnak programot akár egyedül is, ha nincs éppen ráérő partner, menj múzeumba, számos ingyenes program is adódik, csak oda kell figyelni.

Apróságokkal kezdd: törődj magaddal és a közvetlen környezeteddel. Erőltesd magadra, hogy "ma ezt a kis feladatot elvgézem".

egy jó B12 kúra sem árt az őszi "depressziódnak".Mert azért ez, hála Istennek, nem igazi depresszió.

Sok gyümölcs, zöldség, C-vitamin.

2019. nov. 5. 23:44
 4/7 anonim válasza:
100%
Nekem az segített hogy sokágig semit nem aludtam majd alvást segítő szereket szedtem be amikor már semmi nem segítet altatót szedtem 1 és fél napot sikeresen végigaludtam. Most már megy az alvás
2019. nov. 6. 00:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a depresszió jelen van. Nem szedek rá gyógyszert, csak gyógynövényes nyugtatókat, és ha 2 napig semmit nem tudok aludni, akkor a 3. napon altatót. Valami felborult a fejemben...pedig már sokat utánaolvastam, kipróbáltam különböző praktikákat, az alvás mégsem megy...
2019. nov. 6. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Környezetváltozásra van szükséged.
2019. nov. 7. 06:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos azt nem tudom megoldani.
2019. nov. 7. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!