Nagyon alacsony az energia-szintem. Hogyan lehetne felturbózni? (nincs erőm, kedvem semmihez)
sok-sok vitamin, megfelelő folyadékmennyiség.
Este hat után tényleg ne egyél már. Nehéz gyomorral
nem tud a szervezeted kikapcsolni.
Napközben, ha teheted, akkor inkább gyalogolj, mint
autóval, járművel utazz.
Én két megállóra lakom a piactól és minden nagyobb üzlettől, ahova el kell mennem, ezért, ha nem
szakad az eső, akkor mindig gyalog megyek. Az már oda-vissza napi két km-es séta.
A tévé ne legyen a szobádban. A telefonodat kapcsold ki estére és ne legyen a kezed ügyében.
Inkább vegyél elő egy üdtő, kellemes, szórakoztató könyvet, és azt olvasd.
Lefekvés előtt kellemes zuhany. A szobádban szellőztess ki.
Gondolj elalvás előtt mindig valami kellemesre, pozitvra. ű
Nevess ki, de én már "bejárattam" magamnak a szép, vadvirágos, pipacsos, búzavirágos, árvalányhajas mezőt, ahol a nagypapám minden nyáron, vasárnap délelőtt kivitt minket sétálni. ű
Vagy ami neked a legidillibb hangulatot jelenti, azt vetítsd magad elé.
A gondokat hagyd nappalra, mert éjszaka nem tudod megoldani, nappal meg pitty-potty rendezni lehet
bármiféle problémát, vélt konfliktust is.
Tervezz magadnak programot akár egyedül is, ha nincs éppen ráérő partner, menj múzeumba, számos ingyenes program is adódik, csak oda kell figyelni.
Apróságokkal kezdd: törődj magaddal és a közvetlen környezeteddel. Erőltesd magadra, hogy "ma ezt a kis feladatot elvgézem".
egy jó B12 kúra sem árt az őszi "depressziódnak".Mert azért ez, hála Istennek, nem igazi depresszió.
Sok gyümölcs, zöldség, C-vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!