Foltban való hajhullás oka ?
Szép napot.
30 éves nő vagyok.
Januárban megállapították, hogy szorongásos pánikbetegségem van.
Járok a mai napig terápiára. Ami sokat segít.
Bátrabban és felszabadultabban tudom élni ma már a mindennapokat.
Már többek azok a napok amik nevetéssel telnek és nem a félelem tölti meg.
Viszont tegnap észre vettem a fejemen egy majdnem 10 forintos nagyságú foltot ahol kihullott a hajam.
Ugye nem is kellett nekem több, nagyon megijedtem és nagyon elkezdtem félni, szorongani.
A bőrgyógyászaton kaptam Elocom oldatot. A doktornő észre vette, hogy " borostásodik" látja a hajtüszőket vagyis elkezdett vissza nőni. De még nagyon gyengék.
A vérképemen minden rendben van. Vashiányom nincs. Vizelet is rendben van.
Nőgyógyászatilag is minden rendben van.
Fül orr gégészetre jövőhétre kaptam időpontot. Illetve fogászatra. Egy mákszemnyi lyukas fogam van . És hátul egy tömött, ami érzékeny olykor olykor a hideg melegre.
Amit még érdemes megemlítenem, hogy a pánikbetegségem első 1.5-2 hónapjában nem tudtam bevinni kellő és minőségi tápanyagot, vitamint amire szükség van. Mert az étvágyam nulla volt. 3 hét alatt fogytam 10 kilót.
( Ma már a napi 3 étkezés meg van és híztam is vissza)
Aki járt ebben a cipőben, mennyi idő alatt nőtt vissza a haja? Mi okozta?
Lehetséges a sok stressztől, panikoltól és az utóbbi idő termése miatt is kihullhatott? Csak azaz egy folt van. Máshol erősek a hajszálaim. Csak azon a részen vékonyabbak...
Igazából félek dehát eleve én jobban tartok minden ilyen jellegű dologtól mint egy nem pánikbeteg ember.
Köszönöm, hogy időt szántál rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!