Valaki tud segiteni egy ket foltban kopaszodok elkeztem hasznalni az alpecin sampont kb 2 honapja de nem nagyon hasznal tudtok ra valami olcso valamit?
Nem akarlak elkeseríteni,de én 25 éves korom óta kopaszodom,most 35 vagyok és a fejtetőm már totál kopasz jó pár éve..ha meghagynám a hajamat úgy néznék ki mint Lenin vagy hókuszpók,ezért mindig simára borotválom.Persze én is kipróbáltam minden gyógyszertári kence ficéket annak idején a Bánfi hajszeszektől elkezdve különböző hajnövesztő szerekig.Bőrgyógyásuhoz is elmentem, valamilyen bigyóval megnézte a fejtetőmet és mondta,hogy barátkozzak meg vele.. ez topikus férfias kopaszodás. Max a hajbeültetést javasolta ami most is kb fél milka lehet.
Menj el bőrgyógyászhoz azért,az a legjobb!
Páromnak volt hasonló tünete, neki nagyon durva stresszre jött elő. Nem tudom milyen a lelkivilágod jelenleg, de nem okés, akkor ott is nézz körül.
Illetve ahogy fentebb írták, nézesd meg orvossal, konkrét dolog is okozhatja azon kívül hogy idősödsz és/vagy genetika.
Nekem a brutál vitaminhiánytól volt ez az életmódomnak köszönhetően. Ha nálad is fennáll ennek a lehetősége akkor vitaminkomplex + hajvitamin (ajánlom a Revalidot) rendbe teszi pár hónap alatt (meg persze egészséges és elegendő étkezés), legalábbis nekem ez rendbe tette.
Persze nem ártana bőrgyógyásszal megnézetni a fejbőrödet ettől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!