Kismamák! Lehet terhesség alatt nasivin orrcseppet használni? Nem ártalmas a babára?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon megfáztam és a terhessegem alatt eléggé orrdugulós vagyok és csak a nasivin segít. Több orvost megkerdeztem és nagyon eltérőek a vélemények. Nem árthatok ezzel a babának? Más is használta?2019. dec. 4. 09:02
1/3 anonim válasza:
orvos azt mondta, ne használd, ugye?
akkor ne használd!
vegyél orröblítő oldatot pl clinsin vagy sós cseppet,vagy inhalálót
2/3 A kérdező kommentje:
Valaki azt mondta, hogy ne használjam, de volt olyan doki is,aki azt mondta hogy reggel-este 1-2 fújás nem árt meg.elvileg a pulzusomat emelheti, ezáltal a babáét is. Emiatt próbálom lecsökkenteni napi egyre, ha teljesen leszokni nem is tudok...(azért próbálok) de az aggódás bennem van, ezért érdekel más kismamák is küzdenek hasonló problémával.
2019. dec. 4. 09:37
3/3 anonim válasza:
Nem lehet. Én is voltam terhesen megfázva és gyakorlatilag semmi hatóanyagos készítményt nem lehetett használnom. Még torokfertőtlenítőt se! Vegyél Sterimart vagy egyéb tengervizes készítményt mert csak azt lehet! Alig használ valamit, de ne kockáztass. Mézet sem ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!