Táppénz után elküldtek szabadságra, mert szerintük későn szóltam, hogy egészséges vagyok, ez így korrekt?
Táppénzen voltam betegen. A háziorvosom felváltva rendel hol délelőtt, hol délután. Délután kellett visszamennem, megállapította, hogy egészséges vagyok, másnap mehetek dolgozni, ideadta a táppénzes igazolást aznappal bezárólag, ez du. 5 órakörül volt.
Felhívtam még aznap a munkaadóm, hogy akkor holnap már tudok menni, erre közölte, hogy későn szóltam, már nem terveztek velem, így szabadságra leszek kiírva arra a napra. Ez így korrekt?
korrekt, mert joga van hozzá, hogy a munkavállaló szabadságának egy részéről ő rendelkezzen.
Nálunk kötelező zárást rendeltek el (hivatalban dolgozom) és most szóltak, hogy július 3-tól 2 hét szabadságot kötelező kivenni. A korábbi években nem volt ilyen, most spórolni akarnak az energiával (ne használjunk addig légkondit).
Szerencses vagy.. Engem kirugtak tappenz miatt
Nem megfazas nem szimulalas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!