Hason vagy háton egészségesebb aludni?
Figyelt kérdés
2023. jún. 7. 21:16
1/6 anonim válasza:
Ahogy neked kényelmesebb, pihentetőbb.
2/6 anonim válasza:
A kérdés helyesen: "Hason vagy háton egészségesebb feküdni elalvás előtt 5 perccel?"
Azt ugyanis, hogy elalvás előtt öntudatlanul félálomban, meg az alvás alatt milyen pozícióban leszel/fordulsz/maradsz, úgysem tudod tudatosan szabályozni, úgyhogy értelme az nincs a kérdésnek semmi.
3/6 anonim válasza:
Sajnos háton, lenne jobb, de nem megy 🤪 szóval hason rosszabb, mivel akkor nyaki gerinc megterhelődik.
4/6 anonim válasza:
Engem már kislány koromban Apuci úgy szoktatott hogy mindig a bal oldalamra kellett feküdnöm, így kellett elaludnom. Ha éjjel mocorogtam, akkor visszahelyezett a bal oldalamra hogy szokjam. Azt mondta ez a legegèszségesebb. Eleinte nehéz és kényelmetlen volt meg néha szédültem, de idővel hozzászoktam úgyhogy már csak ledőlök a bal oldalamra és így is ébredek reggel.
5/6 anonim válasza:
4.
Ekkora hülyeséget. Akiket nem így szoktattak, azoknak mi baj lett?
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom, ennyi hogy Apu engem így szoktatott. Megszoktam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!