Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan legyen több energiám?

Hogyan legyen több energiám?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a jövőben 12 órát fogok dolgozni (+2 óra utazás miatt akkor 14 órában jön ki). Mit tegyek a kávén kívűl, hogy fent tudjak maradni? Eléggé fáradékony vagyok, anyával is ez van, valaki valami tippet?

2023. jún. 12. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

Fizikálisan erositsd magad. Allokepesseget kell növelni.

Tehát nem súlyokat kell emelni. Hanem aerob mozgást végezni, pl futas, kocogas

2023. jún. 12. 16:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Zöld tea 2-3 filtert 2 dl vízben jól old ki.
2023. jún. 12. 16:10
 3/8 A kérdező kommentje:

Ezeket csinálom, 12 óra mellett nem tudom ezeket csinálni csak szabadnapon

Én is gondoltam a zöld teára

2023. jún. 12. 16:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Stimuláloval, mint a tea, koffein csak ideig lesz jobb

Ebből is annyi lesz hogy egyszer hogy egyszer elajulsz, mert a tested fáradt de a stimulalo tart ébren.

Ezeket a munkákat nem lehet vegletekig végezni, szerintem tervezd hogy majd mire váltasz

2023. jún. 12. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne vigyél be ebédre nehéz kaját, időben feküdj le és utazás közben is próbálj relaxálni (legalább odafelé).
2023. jún. 12. 16:21
 6/8 anonim ***** válasza:
b-vitamin
2023. jún. 12. 16:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Most nem leszek népszerű és nem is arra válaszolok, amit kérdeztél, de azzal segíthetsz magadon, ha ezt a munkát nem vállalod el és inkább keresel valami 8 órásat.

A 12 órázás egész egyszerűen nem embernek való. Hosszútávon iszonyú káros, de már rövidtávon is érezni fogod, hogy nem esik jól. A kávé felpörget max fél órára, de annyit fogod inni, hogy egy idő után nem fogod érezni azt a minimális élénkítő hatását sem. A sport, tea, vitaminok itt már sz*rt sem érnek, állandóan fáradt leszel, kialvatlan, a cirkadián ritmusod felborul. Ez oda vezet, hogy a szervezeted kevésbé lesz ellenálló, többet leszel beteges és ahogy írtam, a hosszútávú következmények sem maradnak el: elhízás, szívproblémák, emésztési gondok..

Hidd el, jóindulatból írom, ne vállald el, ha számít az egészséged.

2023. jún. 13. 20:15
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Ahogy -ös írta, figyelj oda, mit eszel. Főleg a gyors CH-kat és a cukrokat kerüld. A behintázó vércukor ugyanis egy belső stresszfaktor, és minden stressz hatására kortizoltermelésbe kezd a mellékvese. Az a mellékvese,ami amúgy a test energiaközpontja. Ugyanezen okból utazás közben a tájat nézd, ne a telefonod monitorát.
2023. jún. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!