Melyik a gyakoribb, poszt covid szövödmények vagy az oltás miatti szövődmények?
#40 A vírus akkor okoz súlyosabb problémákat, ha rettegsz tőle. A média pánikkeltése nélkül mindenki egy egyszerű náthaként élte volna meg - mert az. Oltás és rettegés nélkül semmiképpen nem okozhat komoly bajt.
Én kezdettől fogva a helyén kezeltem, és kevésbé viselt meg, mint más náthák.
"mindenki egy egyszerű náthaként élte volna meg"
Nem, nem az. 10-szer veszélyesebb.
Persze az 5% halálozási arány nem olyan óriási mondjuk a pestis 90%-hoz képest - na de manapság már nem így kezeljük ezt, mint akkoriban.
Ennek az 5%-nak is esélyt akarunk adni az életre, és az egészségre is.
Ezért még a maszkot és a korlátizásokat is képesek elviselni a jó szándékú emberek - annak ellenére, hogy 80% eséllyel tényleg nem lenne komoly bajuk a vírustól.
De ha csak 1 ember meghal miattad, az neked nem probléma? Mert nekem az lenne.
Egy nagy fenét.
Kóbor sem rettegett, Amerikában sem rettegett sok-sok ember, aki belehalt. Onnan tudjuk, hogy külön írták, vagy pedig Covid-partykra mentek, utána haltak meg.
Sok ismerősöm se rettegett, aki meghalt.
Itt a fórumon olyan is van, aki nem is tudta, hogy beteg, úgy halt meg.
A halálozási arány kezelés NÉLKÜL 5%
Influenzánál fél %
Ha valaki tart tőle, az néha még erősíteni is tudja az immunrendszert.
#44 Kóbor nem covidban halt meg, ahogy már írtam.
Az amerikai hírek valóságtartalmát erősen megkérdőjelezném. Amit Magyarországról írnak külföldön, annak sem igaz a fele sem.
Az én ismeretségi körömben csak az szenvedte meg a covidot, aki már eleve rettegett tőle, olyat pedig egyáltalán nem ismerek, aki belehalt.
A fórumon aki nem tudta, hogy beteg, és meghalt, arról hogy derült ki? Bejelentkezett a túlvilágról, és megírta? :D
Az 5% halálozási arány egy ordas nagy kamu. Mellesleg kezelés nélkül pont hogy kevesebben haltak meg, mert a kórházi protokollal is sok embert megöltek.
Ha tart tőle valaki, az más, mint ha irreálisan retteg.
Jó, hát ha hülye vagy, akkor jó eséllyel az is fogsz maradni, ennyi.
Aki nem tudta, és úgy halt meg, az valakinek az apja volt, aki ki se ment otthonról. A fia érintkezett csak vele, és ő elkapta, de nem tudott róla, mert egyébként se volt jól. Alig volt tünete.
Az apja gyakorlatilag rögtön meghalt.
Pedig ő ugye már legyengített vírust kapott.
A fiú pár hét alatt kiheverte, azóta sincs baja.
Mert szerinted nem vizsgálták meg? A fiát sem? Egy fél Covid-teszt nem volt?
Akkor szerinted miben halt meg?
Tényleg nem értem, miért csinálod ezt.
De mindegy, hagyjuk. Elpazarolt idő az életünkből ez a beszélgetés, csak az a különbség, hogy én értelmesebben is tudom tölteni.
Attól, hogy a fiát megvizsgálták, még nem biztos, hogy az apja is covidos volt. Sőt, az sem, hogy a fia az volt, hiszen ismerjük, mennyire megbízhatóak voltak ezek a tesztek.
Azért csinálom ezt, mert veled ellentétben én nem hiszek el vakon bármit, amit a média elém rak - főleg ha a saját szememmel pont az ellenkezőjét látom -, hanem vannak önálló gondolataim.
Ja, és nyilván értelmesebb vagy, mint a világ összes tudósa, akiknek laborja is van.
Gondolom a holdutazásban sem hiszel.
Jól van, csak így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!