Melyik a gyakoribb, poszt covid szövödmények vagy az oltás miatti szövődmények?
4
Ha meghalsz "oltott"-ként,akkor örülj neki,mert "oltatlanul" sokkal rosszabb dolog is történhetett volna! :D
0 darab méreginjekció nélkül még élek,mr. covid! :D :D :D
#20 Kóbor nem covidban halt meg. Szívklinikán kezelték. Név nélkül nyilatkozó egészségügyi dolgozók szintén megerősítették, hogy olyanokat is elkönyveltek covid-halottnak, akik még csak nem is voltak soha covidosak.
Csollány Szilveszter viszont még ma is élne, ha nem oltatja be magát. Vele az oltás és a covid együttes erővel végeztek.
Nem tudom, hogy miért élvezitek az elmebetegséget, de a ti dolgotok.
Nekem ennyi elég volt, mulassatok egymással (illetve, ha egy ember vagy, akkor mulass magaddal).
"Meg kell keresni a megfelelő forrásokat: itt, jelen esetben 1: a tudósok, 2: a kórházi orvosok."
Agymosott holtottaknak ezek a hiteles források.No comment.Ennyi erővel hihetsz a tv-dnek,meg a "gyógyszer"gyárnak is.Ja,hittél is!!
20,nem,nem tartozik hozzá!
Kilora megfizezett bábok,gyilkosok.
Még mindig nem tudom,hogy milyen "átesés"-ről,meg "vírus"-ról beszélsz.Láthatóan lövésed sincs a biológiáról,max. azt tudod idemásolni,amit a wiki,meg az agymosó tanárod ír.Most komolyan celebekkek példálódzol?Kóbort is rátolták a lélegeztetőgépre és kinyírták a "covid" protokollal.Amúgy eltelt 3 év,azóta a tv-t sem nézed,mert vírussh jön ki belőle? :D
Na,mi van,nem tetszik,hogy ezt méreginjekció nélkül is meg lehetett úszni...haha...a sok hasznos idióta meg rohant a fájszar által promózott méregért...
Én nem értem,hogy miért van még itt ennyi vírusceleb hívő.
"Ja, mert a 20 db. kötelező oltás, amit idáig megkaptál, és ami mellesleg nagyjából ugyanígy működik - na, az nem számít."
Ez is csúsztatás és ferdítés...nem 20 db volt,nem volt kötelező,azok sem sokat értek és azoknak is volt káros hatásuk...ja,és nem,rohadtul nem úgy működtek,mint ezek...
De te hidd ezt!Menjél a 459. covidrog adagodért,előbb-utóbb érezni fogod a lötty hatását...
Kíváncsi leszek,hogy mikor kapsz vérrögöt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!