Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a gyakoribb, poszt...

Melyik a gyakoribb, poszt covid szövödmények vagy az oltás miatti szövődmények?

Figyelt kérdés
Az oltottak azt mondják, hogy a poszt covid gyakoribb, az oltásellenesek azt, hogy az oltás okoz sok mellékhatást

2023. jún. 8. 16:59
 121/143 anonim ***** válasza:
#117 A felsoroltak (Bhakdi, Mercola, Tamasi doktor) soha nem állították, hogy nem létezik covid. Pusztán arra hívták fel a figyelmet, mennyire túl van tolva a pánikkeltés.
2023. jún. 20. 12:48
 122/143 anonim ***** válasza:

117

Izolálás,már itt elvéreztél.

Mellesleg válaszoltam.

Amúgy lehet,hogy nincs mit megcáfolni,vagy hülyeségekre az általad leidiótázott és megbélyegzett embereknek nincs idejük.Szerintem itt be is fejeztem veled a vitát,mert csak a propagandát tudod ideokádni.Érezd,hogy "győztél".Legalább olvasgassad azokat a tanulmányokat,ha már ennyire "okos" vagy!

Pá!

2023. jún. 20. 19:45
 123/143 anonim ***** válasza:

122: es egy pszichológiai jelenség, meg ha meg is néz egy hiteles info forrást, akkor se fogja látni, ami neki nem kedvez. Kiszúr valami kicsi részletet, akár egy elgépelést, azon örömködik, a többit, a lényeget nem is látja meg.

Prof. Mattias Desmet írt egy jó könyvet tavaly a tömegpszichózisról, mint hipnózishoz hasonló jelenségről, a covid alapján.

Ezek az emberek nem azért fognak meghalni, mert minden batch halálos volt (próbálgatták több osszeetetelt a placebok mellett), hanem mert a kisebb egészségkarosodas esetén sem alakul ki betegségtudat a pszichózis miatt. Inkább lerokkan, lerobban, meghal, de nem fog önvizsgálatot tartani, belátni.

De igazad van nekem se oszt,mi lesz velük, nincs beoltva a családom sem. Ennyi. Lesz sok megüresedett állás a kovetkezo 10 évben.

Az utakon kell nagyon vigyázni miattuk.

2023. jún. 20. 19:54
 124/143 anonim ***** válasza:
82%

Pszichológushallgatók számára tökéletes iskolapélda ez a két ember (ak1984 meg ez az előttem írogató). Tanulmányozásra érdemesek, komolyan mondom.

Valami hihetetlen, hogy milyen mértékben bele tudják magukat lovallni a paranoiájukba! A Hitgyüli meg a szcientológusok kismiska hozzájuk képest.

Valóban nagyon érdekes.

2023. jún. 20. 20:22
 125/143 anonim ***** válasza:
Majd meséld azt is a "pszichológushallgatóidnak", hogy félelem nélküli paranoiát találtál, miközben te ideges vagy kényszeres leszel minden ellenvélemény láttán. Népszerű leszel :D. De nem veled fognak nevetni ...😆
2023. jún. 20. 20:31
 126/143 anonim ***** válasza:

124,szerintem nézz tükörbe és mondogasd magadnak,hogy milyen ügyes és okos vagy!

Naponta kerülsz kontaktba a környezeteddel(igen,a gagyi műtősmaszkod és gumikesztyűd is teljesen felesleges,max. arra jó,hogy mutassa,hogy mekkora hipochonder bohóc vagy),de ez ne aggasszon,teljesen felesleges gondolkodnod(láthatóan nem fejlődött ki az agyad).Van,akin nem lehet segíteni,te pont ilyen vagy.

2023. jún. 20. 20:42
 127/143 anonim ***** válasza:

A paranoia téves képzetet jelent, megingathatatlan hitet valamiféle téveszmében. Esetetekben irracionális félelmet attól, hogy a "valakik" kísérleteznek veletek, mesterséges vírusokkal meg chipet tartalmazó vagy DNS-t módosító oltásokkal.

De mindegy. Valójában nem számít.

2023. jún. 20. 21:01
 128/143 anonim ***** válasza:
Neked tényleg nem számít, meg te se szamítasz. Konyec.
2023. jún. 20. 21:05
 129/143 anonim ***** válasza:
82%

Ak, te kiről beszélsz? Nem vetted észre, hogy már nem kell maszkot hordani, kesztyűt meg soha nem is kellett?

Azt sem vetted észre, hogy vége a koronavírus járványnak?

2023. jún. 20. 21:06
 130/143 anonim ***** válasza:
17%

Azt mondja, irracionális félelem, ha valaki valamire nem kíváncsi. Bazë, ezt a kifordult logikát. Ugye nemcsak az oltástól lett ilyen?

Ha valaki nem szereti a tökfőzeléket, akkor retteg tőle, paranoia.

Ez nem akarja elismerni, hogy az AK84-nak igaza van, mert retteg tőle. Paranoiás.😆🤡😂😹🤣. Inkább szénné égeti magát itt a gyk-n.

2023. jún. 20. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!