Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a gyakoribb, poszt...

Melyik a gyakoribb, poszt covid szövödmények vagy az oltás miatti szövődmények?

Figyelt kérdés
Az oltottak azt mondják, hogy a poszt covid gyakoribb, az oltásellenesek azt, hogy az oltás okoz sok mellékhatást

2023. jún. 8. 16:59
 101/143 anonim ***** válasza:
48%

101: ja neked ótás úgyis mindegyik, úgyis tökmindegy, professzor 😆. Inkább vegyél példát azokról az oltottakról, akik már belátták a súlyos hibát. Így legalább le lehet kezdeni valamit tenni.

Remélem te is csak itt a neten névtelenül éled ki a frusztrációdat amiatt, hogy nem bizhatsz magadban sem, és a való életben normálisabban kezeled a helyzeted.

2023. jún. 19. 22:19
 102/143 anonim ***** válasza:

"le lehet kezdeni valamit tenni."

Le lehet?

Várom az ötleteket. Bár tudom, hogy csak egy szeretethiányos beteg vagy, az meg "ótással" sajnos nem gyógyítható.

2023. jún. 19. 22:21
 103/143 anonim ***** válasza:
6%
97,jól értem,hogy te sem tudsz bizonyítékot szolgáltatni?Boncolás nélkül megállapítható,hogy valaki gyilkosvírus miatt halt meg?Érdekes.Amúgy a "világjárvány"-ra van-e valami bizonyítékod?Nem úgy volt,hogy az "oltatlanok" meg fognak halni?Bele sem merek gondolni abba,hogy mi lett volna akkor,ha Dr. Putyin nem vet véget a "világjárvány"-nak.
2023. jún. 19. 22:25
 104/143 anonim ***** válasza:

Arra sincs bizonyítékom, hogy te oxigént lélegzel be.

Arra viszont van, hogy TE személyesen nem előre viszed az emberiséget, hanem hátrafelé húzod.

Élvezed legalább?

Tudod, mint a kutya, amikor menni kéne, de húzatja magát a földön.

De neki legalább jó érzés.

2023. jún. 19. 22:30
 105/143 anonim ***** válasza:
8%
Nem is értem,hogy miért akartam ellenállni egy olyan "oltásnak",amit zsarolással vagy erőszakkal akartak beadni.
2023. jún. 19. 22:38
 106/143 anonim ***** válasza:
48%
104: élvezd ki az utolsó pár éved. Pl. typo vadászattal.
2023. jún. 19. 22:38
 107/143 anonim ***** válasza:
91%

Nem mondtam, hogy hagyjátok?

Kellett nektek, most megszaporodtak.

Ilyen fertőző a hülyeség.

Hagyjátok rá mindkettőre, akkor ők is abbahagyják (majd folytatják másutt☺).

2023. jún. 19. 23:10
 108/143 anonim ***** válasza:
48%
Ravasz,így próbálod meg előkészíteni az elmenekülésedet.Gyáván megfutamodsz,mert bizonyíték nulla.Így tényleg nincs miről vitázni.
2023. jún. 19. 23:22
 109/143 Barbell Deadlift ***** válasza:
45%

ak1984

"jól értem,hogy te sem tudsz bizonyítékot szolgáltatni?"

Én javaslom, hogy menj be a Szent László kórház infektológia osztályra, és kérdezd körbe az ott dolgozókat, hogy mi is volt itt pontosan. Nekik majd biztos meg tudod magyarázni, hogy nem volt itt semmiféle járvány. Mindenképp kamerázz, és küld el, mert röhögni akarok.

Most mondanám, hogy a tömeges kétoldali tüdőgyulladás, és szaglás bénulás eddig még nemigazán fordult elő járványos formában, de vitatkoztam már 1-2 hozzád hasonló hülyével, és mindig megmagyarázták, hogy "ők a sima nátha idején sem éreznek szagokat". Nem értik, hogy más az, amikor tele az orrod, és ezért nem érzel semmit, meg más az, amikor üres az orrod, és fantom szagokat érzel, meg fémes ízt.

Csak egy dologra válaszolj. Több tucat tanulmányt találsz a neten, ami a sars-cov-2 leírásáról szól. Miért nem tudta még egy, azaz egyetlen egy vírustagadó "szakember" sem megcáfolni egy ellentanulmánnyal ezeket? Mi az oka ennek?

"Boncolás nélkül megállapítható,hogy valaki gyilkosvírus miatt halt meg?"

Nem igazán értem, hogy mi a célod ezzel a kérdéssel.

Boncolni akkor szokás, ha nem egyértelmű/ismeretlen a halál oka (most egyéb bűnügyi esetekről ne beszéljünk).

Ha valaki kétoldali tüdőgyulladással fekszik egy lélegeztetőgépen, pozitív covid teszttel, egekben vannak a máj enzimjei, és a gyulladásos faktorok a vérében, majd egyszer csak leáll a szíve, az téged miben gátol az életben, hogy boncolják-e, vagy sem?

"Érdekes.Amúgy a "világjárvány"-ra van-e valami bizonyítékod?Nem úgy volt,hogy az "oltatlanok" meg fognak halni?"

Nem, nem úgy volt, soha senki sem mondott ilyet. Illetve de: a covid tagadók hergelték egymást ezzel a dumával, hogy a "WHO" ezt mondta, pedig nem mondott ilyet soha, csak fogyatékos, babonás hülyék vagytok, akiknek annyi esze sincs, hogy utána járjatok bárminek.

2023. jún. 19. 23:28
 110/143 anonim ***** válasza:
9%
Az a legröhejesebb,amikor az injekciók káros hatásait "post covid"-nak nevezik.Néha elgondolkozok azon,hogy mennyire idiótának kell lenni ahhoz,hogy valaki ezt bevegye...
2023. jún. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!