Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ne a...

Mit csináljak, hogy ne a problémákon agyaljak folyton? Kialvatlan vagyok.

Figyelt kérdés
Vannak olyan dolgok, amikben kellene segítség,ami sokaknak van, én meg távol vagyok mindenkitől. Ez nem Magyarország és itt nincs rendes szerelő, mint amivel ott tele van az újság és minden egyes dologgal kinlódok. Bútorok meg minden saját kezűleg van összerakva és nagyon sokan szenvedtem vele és nem is jó. Másnak van segítség és szépen vannak a dolgok elrendezve, nekem meg amatőr módon ronda, időmet elpocsékolva és az alvás kárára. Fizetnék is valakinek azért, hogy valami rendesen legyen, de nincs kinek. Analfabéta autista vagyok, akire tojtak a szülők és külföldre kellett jönnöm, ahol anyagilag valamivel jobb, nem halok éhen albérletben. De ügyetlen és kézbeteg vagyok, fáj is nagyon sokszor,mert túlerőltettem magam. Napok óta 4 órát alszok, mert éjszakás vagyok és nyugtalan, mert egy mosogatógépet nem tudok beszerelni és csak napi 1x van időm obiba menni eszközért, mert túl sok dolgom van mellette,amit helyettem senki nem old meg. Nagyon segítségre szorulok, mert kilettek az idegeim. Nem gyógyszer és terápia kellene,hanem fizikai segítség, amit a 35 év alatt elég keveset kaptam. Hamar elalszok, de hamar fel is ébredek, mert sok a gond. Mindig.
2023. máj. 24. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Keress ismerősöket, segíts másnak és ha szerencséd van ők is segítenek majd.Ha magadat lenézed, más is le fog nézni..
2023. máj. 24. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha hazajönnél, eleve könnyebb lenne minden már csak nyelvileg is.
2023. máj. 24. 21:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs hol laknom. Albérletet fizetni ottani keresetből lehetetlen.
2023. máj. 25. 02:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen. Egy csomóan élnek úgy itt is. És nem csak napi 4 órát alszanak - amitől minden egyes napjuk eleve halálra van ítélve.

Előre tudhattad volna, hogy ha itt nem találod meg a helyedet, külföldön se fogod. És a betegségeid miatt még nehezebb dolgod van ott... Szerintem annak kezdjél utánanézni, hogy mik az itteni lehetőségek.

2023. máj. 25. 06:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Az lenne a lehetőségem, hogy idegenekkel nyomorgok alkalmazkodva egy szobát bérelve, ugyanígy betanitott munkát végezve.
2023. máj. 25. 07:27
 6/9 anonim ***** válasza:
És ott most mennyivel jobb? Semmi időd sincs még arra se, hogy aludj, pedig minden ott kezdődik.
2023. máj. 25. 07:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyszer csak vége lesz a szenvedésnek, de sok dolgot azért nem tettem vagy vettem meg, mert egyedül nehéz megcsinálni és ezért vagyok folyton ideges.
2023. máj. 25. 17:16
 8/9 anonim ***** válasza:
A saját választásod, hogy ottani kialvatlan idegeskedéssel töltöd-e az életedet, vagy hazajössz, ahol minden könnyebb...
2023. máj. 25. 17:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Lakni nincs hol. Azért nem megyek vissza. Falura meg idegennel szobát bérelni nem jó,mert attól lennék depressziós. 20 évesen próbáltam néhány évig.
2023. máj. 25. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!