Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért beszélt "félre" a...

Miért beszélt "félre" a nagymamám?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a nagymamám 84 éves. Nem rég kórházba került, nagyon rossz állapotban volt, alig tudott beszélni, sokat aludt. Úgy látom kezdett javulni az állapota, már hangosabban beszél, nosolygott is ma, viszont az ágyból nem tud fel kelni és pelenkázzák. Amikor be mentem ma, olyan fura volt. Tudom, furán hangzik, de nagyon furcsa volt, hogy ilyen mosolygós volt. Félre beszélt, mert fel akart kellni, azt mondta vissza akar menni az otthonba, ahonnan jött(nem volt sosem otthonban), Beát keresett, de nem tudom milyen Beát, mondta a szobatársának, hogy az az ő saját ágya amin fekszik. A papucsa ott volt az ágy alatt, de azt mondta van egy ajtó ami be van csukva és ott van mögötte az ajtó.

Miért beszélt így félre? Sose volt ilyen, se demens

2023. máj. 21. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Általában a gyógyszerek miatt van. De sajnos ez sokszor a legvége a történetnek, bár reméljük, hogy itt nem így lesz.

Nekem mamám kvázi lábon ment be a kórházba. Mindig tiptop idős asszony volt, semmiféle demenciára utaló jele nem volt, kifejezetten okosnak mondtam volna 80 valahány éves létére. Két nap múlva, mikor felhívtam, már azt se tudta, hol van, engem anyámnak hitt, az ő nevén szólítgatott, pedig mondtam, hogy nem ő vagyok. Rá pár napra el is ment.

2023. máj. 21. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen bajt állapítottak meg nála?
2023. máj. 21. 23:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Hospitalizálódott. Sajnos nem jelent jót. Minél hamarabb haza kell vinni!!
2023. máj. 22. 10:58
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Mit vársz egy 84 évestől? Törődj bele, hogy nemsokára mégis el fogod veszíteni, az emberek nem élnek örökké. Amikor bement a kórházba nem volt semmi jele annak, hogy agyérelmeszesedése van, vagy archeimer kórja?
2023. máj. 22. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!