Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erezni tapintasra a mehszajsebet?

Erezni tapintasra a mehszajsebet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mar 10 eve tapasztalok a mehszajon mintha egy kis holyagocskat/pattanast, de soha senki nemszolt rola.

Tegnap voltam citologian, magan orvoshoz eloszor, es azt kerdezte, h a seb miatt akarom ezt a fizetett kivizsgalast? En csak neztem, de a sokktol elfelejtettem megkerdezni, h arra a kis mini dudorra gondol e, vagy masra. 🤦🏻‍♀️ Es elegge aggaszt, mert ugye rokton a mehnyakrak jon ki, ha sebrol olvasok.

Koszonom szepen!

2023. máj. 19. 07:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Kitapintani saját magad nem tudod, csak Nőgyógyász tudja biztosan megállapitani.
2023. máj. 19. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Dehat a nogyogyasz vaginalis ultrahanggal is vizsgal, es kolposzkoppal is illene. Az nagyito tulajdonkeppen.
2023. máj. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!