Ha egyre érzékenyebbnek érzem a gyomrom, hova tudok menni kivizsgálni?
Figyelt kérdés
Elég gyakran hányok. Az alkoholt például egyáltalán nem tolerálja, ami eddig nem volt a világ vége. De csúnyán utazási beteg lettem, illetve ha csúnyán köhögök is hányok, vagy most például 2 napos vízkúrát csináltam (tovább akartam menni, de abba kellett hagynom) és minden vizet kihánytam a második nap végén ill a harmadik elején, az se ritka hogy felkelve a wc szagtól kell hánynom.
Merre tudnám elkezdeni a kivizsgálást?
Kizárt hogy terhes legyek, nem voltam bulémiás se soha
2023. máj. 18. 09:51
1/1 anonim válasza:
Utazási betegségre nekem annyit sem mondtak, hogy szedjek Daedalont. Ha valamire azt mondtam, hogy érzékeny a gyomrom, arra azt mondták, hogy kerüljem. A háziorvosnál kellene kezdeni, de ne lepődj meg nagyon, ha ilyen tanácsokat kapsz vagy ennyit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!