Egy ritka fülbetegségem van,ami miatt érzékenyebb vagyok a hangokra,ezzel hogy mehetnék el fogászatra?
Figyelt kérdés
Pl. ha bemegyek a forgalmas belvárosba,füldugót kell tegyek,különben ha túl sokáig éri a fülemet ilyen 80dB feletti zaj,akkor napokig elkezd fájni és még zúgni is. Egy fogászati fúró meg rohadt hangos,ráadásul azt olvastam,hogy füldugó se használ,mivel a hang a szájon belül van,az kb olyan mintha bedugod a füled és beszélsz.2022. ápr. 28. 12:02
1/4 anonim válasza:
Hasonlo cipőben járok, csak nekem nem ilyen durva szóval tudom hogy rossz, de azért arra a 10 percre amíg furnak ki lehet bírni. Döntsd el hogy ki fogod bírni, ne mondogasd magadnak hogy nem. Gondolj arra hogy inkább egy fejfájás minthogy szétrohahadjon a fogad. Szerintem ha mérlegre teszed akkor a fogászat győz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tom, inkább maradnék fog nélkül minthogy a fülem rosszabb legyen,ez borzasztó,és akinek nincs ilyen baja el se tudja képzelni,olyan mint egy börtön. Az a baj,hogy ha magát a hangot ki is bírom,nem tudom hogy reagálna rá a fül,a tűzzel játszanék,mert olyan könnyen bedurran. Pl egyszer apám nyitva hagyott egy ajtót azt becsapta a szél,az is elég volt. Teltségérzetet kap,még érzékenyebb lesz a hangokra,zúgni is kezd és napokig nagyon óvatosnak kell legyek hogy elmúljanak és ki tudja,egy fúró olyan hangos,hogy lehet utána nem múlna el és ott maradok örökre a fülzúgással.
2022. ápr. 28. 12:22
3/4 anonim válasza:
Akkor ne menj. Nekem mindegy.
Nincs olyan fúró aminek nincs zaja.
4/4 anonim válasza:
A fogászati fúró 80dB-nél JÓVAL hallkabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!