Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szoktatok használni RUSH-t?...

Szoktatok használni RUSH-t? Van valamilyen károsító hatása?

Figyelt kérdés

Én igazából nagyon szeretem, egyetlen probléma van vele, megfájdul tőle a fejem:S Van ezzel így más is?

Ja és nem az eredeti rendeltetésére használom...:) Hanem beszívjuk!

2008. dec. 29. 20:39
1 2
 11/17 anonim válasza:
56%

én tegnap próbáltam először - cool érzés volt télleg gyorsabban ver a szív és olyan furi érzés de jó, csak nem tart sokáig.)

fejfájás nem volt nekem tőle és egyéb mellékhatása sem. 2 szippantás volt nekem, és elég is volt:)

talán legközelebb is beleszívok ha megkínálnak:) de anélkül is elvagyok.

sztem sem számít drognak.

2009. ápr. 23. 20:53
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
mér akkor b@zd meg mégis mi ha nem drog? pff ez a gyógyszerész aztán inkább befoghatta volna... drognet.uw.hu/drogok/drogok.htm miből induljon ki az ember? hogy úgyis csak egyszer élünk? az igaz csak nem mindegy hogy hogyan és meddig... de én lesz@rom mások mivel mérgezik/nyírják ki magukat.. csak pls baromságokat ne írjatok xD
2009. jún. 7. 01:21
 13/17 anonim ***** válasza:
63%

nagyobb, csak rövidebb ideig tartó élvezetet nyújt mint a hatásukban hozzá hasonló drogok (alkohol, nikotin)

legális, jó érzés, aki nem próbálta, jobb, ha nem is szól.

hiába rémisztgetik a népet, senki nem tud még olyanról, hogy rendeltetés szerű használata közben bárki komolyan sérült volna, vagy belehalt volna.

aki kíváncsi az új élményekre, akár szex közben is, annak ajánlom :)

2009. nov. 29. 12:42
 14/17 anonim válasza:
100%
Én jobban hiszek egy gyógyszerésznek mint egy neten talált kis szővegnek!!Van egy rendőr ismerősőm és azt mondja hogy legális!
2010. márc. 7. 13:58
 15/17 anonim válasza:
én már kipróbáltam egy buli folyamán. kicsit szédültem nagyon minimálisan. kitágult a pupillám. kb. tartott fél percig semmi bajom nem volt. és legális az tuti. az agysejteknek tényleg nem tesz jót de hát...
2010. ápr. 3. 22:50
 16/17 anonim válasza:
fú engem 1 órája kínált meg a barátnőm,útánna piszkosul fájt a fejem.soha többet kösz!nem is tustam mi az sosem hallottam róla...megbántam :(
2010. aug. 31. 18:16
 17/17 anonim válasza:
77%

A Rush-t tipikusan meleg szubkultúrákban terjedt el, többnyire a nemi vágy serkentésére, fokozására használják, ellazítja és ingerli a végbélzáró simaizmokat....ugye értitek :)

ELőször kb. 10 éve hallottam létezéséről, belföldön pár éve kezdett elterjedni. Sex közben használni? Először érdemes volna "szárazon" kipróbálni.=> mekkora égés volna már kufircolás/orgazmus közben befosni? :)))

Ma már jelen van diszkókban, anális partikon, mulatókban.

2011. ápr. 10. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!