Szoktatok használni RUSH-t? Van valamilyen károsító hatása?
Én igazából nagyon szeretem, egyetlen probléma van vele, megfájdul tőle a fejem:S Van ezzel így más is?
Ja és nem az eredeti rendeltetésére használom...:) Hanem beszívjuk!
én tegnap próbáltam először - cool érzés volt télleg gyorsabban ver a szív és olyan furi érzés de jó, csak nem tart sokáig.)
fejfájás nem volt nekem tőle és egyéb mellékhatása sem. 2 szippantás volt nekem, és elég is volt:)
talán legközelebb is beleszívok ha megkínálnak:) de anélkül is elvagyok.
sztem sem számít drognak.
nagyobb, csak rövidebb ideig tartó élvezetet nyújt mint a hatásukban hozzá hasonló drogok (alkohol, nikotin)
legális, jó érzés, aki nem próbálta, jobb, ha nem is szól.
hiába rémisztgetik a népet, senki nem tud még olyanról, hogy rendeltetés szerű használata közben bárki komolyan sérült volna, vagy belehalt volna.
aki kíváncsi az új élményekre, akár szex közben is, annak ajánlom :)
A Rush-t tipikusan meleg szubkultúrákban terjedt el, többnyire a nemi vágy serkentésére, fokozására használják, ellazítja és ingerli a végbélzáró simaizmokat....ugye értitek :)
ELőször kb. 10 éve hallottam létezéséről, belföldön pár éve kezdett elterjedni. Sex közben használni? Először érdemes volna "szárazon" kipróbálni.=> mekkora égés volna már kufircolás/orgazmus közben befosni? :)))
Ma már jelen van diszkókban, anális partikon, mulatókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!