Merckformin XR 500 mg és 1000 mg-t szedők! Nálatok a gyógyszer a szedésének elején vagy akár azóta is okozott valamilyen mellékhatást? Ha igen mit?
Az orvosom felírta a Merckformin gyógyszert az inzulinrezisztenciámra, elsőre az 500 mg-osat, utána az 1000 mg-osat, és mondta, hogy fél tablettával kezdjek, és ha elmúltak a tünetek, növeljem az adagot. Kérdeztem milyen tünetekre gondol. Hányás, émelygés, szájszárazság, hasmenés, ezeket mondta. Kérdeznélek titeket, hogy nálatok mi volt amikor elkezdtétek a gyógyszert. Ha jelentkeztek mellékhatások, mennyi idő után maradtak abba (ha abbamaradtak).
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
29/N
Első bevétel utáni reggel mentem a parkolóból a munkahelyemre és olyan érzés volt, mintha megmozdulna a fal. Nem szédültem, nem voltam rosszul, de mintha egy pillanatra megmozdult volna az épület fala. De csak akkor egyszer éreztem-láttam ezt és semmilyen más tünet nem volt.
Azóta sincs semmi, kivéve, hogy ha nem eszek időre, akkor rettentően rosszul vagyok.
felet nem szabad nekem az xrbol mert azt nem szabad eltorni.
500ast vehetsz be de az 1000est ne törd el
amúgy a legtöbb embernek a belei mozognak aktívan meg hasmenése van ha nem jól tartja a diétát
én nekem személy szerint pár napig volt puffadás meg pár hétig volt olyan hogy leesett a cukrom és szedelegtem de aztán beállt.
hosszútávon gyakran van izomfajdalmam mióta szedem, kérdeztem az orvost hogy ez "normális"-e és mondta hogy nem de nem is egyedi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!