Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lejár a beutalóm?

Lejár a beutalóm?

Figyelt kérdés
Kardiológiára kértem ma időpontot. Legközelebb június végén mehetek, akkorra kaptam időpontot. De addig a beutalóm érvényessége lejár. Pontosan április végén. Ettől még mehetek a vizsgálatra, elfogadják ezt?
febr. 3. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel őket, kérdezd meg. Én már többször mentem lejárt beutalóval, de általában akkor 1-2 héttel az időpont előtt járt le a beutalóm, és telefonban azt mondták, hogy nem baj. De mivel a tiéd már májusban lejár, és csak június végére van időpontod, lehet kell majd új beutalót kérnek. Hívd fel őket. Szívás lenne, ha elmennél június végén, és a lejárt beutaló miatt nem vizsgálnának meg, és újra várhatnál majdnem fél évet. Ne ezen múljon.
febr. 4. 00:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem fog lejárni, az időpontkérés ideje számít.
febr. 4. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!