Pajzsmirigy alulműködéssel kreatint szedni?
Valakinek akinek tapasztalata van ezzel kapcsolatban kérem ossza meg. Én most szeretném elkezdeni a kreatint szedni, viszont nem tudom a kettő együtt társítva milyen hatást eredményezne, bocsánat ha hülye kérdés. Szedek hormont a betegség miatt, tehát kezelve van. Viszont amióta elkezdtem edzeni, 2 hónapja körülbelül edzek rendszeresen és azóta 4kg feljött, viszont cm-ben és összképet nézve én csak pozitív változást látok. Ha esetleg erre is lenne valami magyarázat megköszönném, mert kétlem hogy ennyi izmot fel lehet szedni ilyen rövid idő alatt.
19/N
Nincs köze a kettőnek egymáshoz. Ez csak egy tápkieg ami az élelmiszerekbe is megtalálható,főleg a marhahúsba.
A pajzsmirigy alulműködésre kapsz hormont? (tiroxint?)
4kg még 2 hónap alatt nem annyira sok,de ha sok jön fel hirtelen, érdemes felkeresned a dokit,hogy kontrollálja a TSH-dat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!