Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a teendő ha a gyógyíthatatl...

Papi50 kérdése:

Mi a teendő ha a gyógyíthatatlan beteg nem enged magához, mentőt orvost, hívni?

Figyelt kérdés
2023. máj. 8. 17:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy ilyen erzeketlenul irtam! Vagy mento, vagy tenyleg csak a szaja ne szaradjon ki, amennyiben a veg.
2023. máj. 8. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Anyós anyja így halt meg pár éve. Egyik lánya ápolta. Egyszerűen abbahagyta az evést-ivást. 4 nap múlva meghalt. Akkor már nagyon rossz állapotban volt,rákos volt. Nem hívtak hozzá mentőt.

Ő kérte,hogy ne.

De ez már akkor is olyan fura volt nekem,hogy ilyet lehet?!?

Sőt. Azóta is fura. Mi ezt utólag tudtuk meg ráadásul. Nagyon sajnáltam a mamát, 1 évig nála laktunk a férjemmel!

2023. máj. 8. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
35%

12 "Ő kérte,hogy ne.

De ez már akkor is olyan fura volt nekem,hogy ilyet lehet?!?"

Furcsa is, természetellenes. Nem tudom kimondta ezt neked-de az illető hazudott. Ezt jó ha tudod. Érdemes lenne utána mennetek és jelezni a Rendőrségnek.

2023. máj. 8. 22:12
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

13 Az életösztön az utolsó pillanatig meg van az emberben. Az más, ha valaki egyik pillanatról a másikra "elalszik" és az is más, ha 4(!) napig magánál van.

Szerintem nem véletlenül nem hagy nyugodni ez a dolog téged. A szellemed érzi, hogy nincsenek rendben a dolgok.

2023. máj. 8. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:

13,14!

Attól még, hogy utolsó stádiumú rákos volt,az emberi test néha csodákra képes.

Miért ne dönthette volna el,mi legyen vele?

Nem az a fura nekem,hogy ezt kérte. Nem ismertétek őt. Nagyon erős nő volt.

Hanem az volt fura,hogy jogilag ilyet meg lehet tenni? Nincs boncolás,végül is otthon halt meg. Ott látszott volna,hogy nem evett nem ivott napok óta.

Vagy ha tudják,hogy milyen beteg volt,nem boncolnak?

Igen,ő kérte, hogy ne vigyék kórházba. Nem akart ott meghalni.

Mindenesetre én nem lennék rá képes. Egyik oldal szerepére sem. Se a haldoklóéra,aki otthon hal meg, se az ápolóéra. Az biztos.

2023. máj. 8. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

15 "Hanem az volt fura,hogy jogilag ilyet meg lehet tenni? Nincs boncolás,végül is otthon halt meg. "

Én a helyedben mindenképpen Rendőrséghez fordulnék.

2023. máj. 8. 22:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért? Mert egy 80+-os néni otthon akart meghalni?

Ne haragudj, de volt annyi belátása,hogy dönthessen.

Nem lehet mindenkire rákényszeríteni a kórházat. Így békében halt meg otthon. Ahogy szeretett volna.

Mit "segített" volna a kórház? De komolyan ..... Mit??

2023. máj. 8. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!