Insideraccon kérdése:
Ennyire lehet rosszul lenni a marihuánától?
Figyelt kérdés
Na a lényeg az,hogy tegnap elszívtam egy jointot korábban is csináltam,de akkor nem volt ilyen rossz: Elkezdtem szédülni elzsibbadt az egész testem a testemet,ha egy picitis megmozdítottam elkezdett fájni , hihetetlenül dobogott a szívem izzadtam és nem tudtam egyenesen járni igazából azt hittem meghalok és fontolgattom,hhogy leugrok a 2. ról és ma eléggé levert voltam. Ez normális és,ha kérhetem normális választ akarok hallani és nem valami hülye vagy vagy,hogy a marihuána tönkretesz vagy valami inkább azt,hogy mitől lehetett.2023. máj. 6. 21:54
1/22 anonim válasza:
Egyszer voltam így, de hát már nagyon régen volt. Akkor én arra jutottam (bár nem volt rá semmiféle bizonyítékom) hogy az a cucc valamivel be volt szennyezve. Előtte se meg utána se voltam szarul fűtől. A férjem viszont (bár akkor még nem volt a férjem) rendszeresen túlszívta magát és behányt meg ilyesmi...
2/22 anonim válasza:
Túlszívtad magad valószínűleg. Vagy valami lefújt cuccot szívtál, nem pedog tisztát. De én az elsőre tippelnék így elsőre.
3/22 anonim válasza:
A MaRihuánA egéSséGes, csAk aZ alkOHoL RósZ! 🤡🤡🤡
4/22 A kérdező kommentje:
ja valszeg túlszívtam magam most olvastam utánna ez eddig a 3. alkalom volt kicsit letargikus vagyok még annak ellenére,hogy már lassan 24 órája volt ez is ettől lehet?
2023. máj. 6. 22:21
5/22 anonim válasza:
Igen, attól van. Nyugodj meg. Máskor csínján.
6/22 anonim válasza:
haverom egyszer ki akart ugrani az emeletről, úgy fogtuk vissza. Pedig nem elsőre szívott. Szar cucctól ketten is kifeküdtünk, pedig el se szívtuk, jött a hányinger, szédülés stb
7/22 anonim válasza:
Vagy túl sokat, vagy rossz minőséget szívtál. Mindkettőre figyelj jobban
8/22 anonim válasza:
Igen, nekem is volt ilyen füves élményem. Nagyon rossz volt, alig vàrtam hogy vége legyen. Olyan volt mint egy többórás pánik rémálom.
Nekem az elég volt, azóta nem szívok.
9/22 anonim válasza:
Sok dologtól lehet. Ahogy leírtad a set/setting sem volt a legjobb, de én másra gyanakodnék.
Itthon a kommersz cucc, amit az emberek 95%-a szív, valami lefújt albán lehet. Ezek a testi tünetek fájdalommal nekem nagyon furák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!