Örülnél, ha legális lenne a marihuána otthon termesztése?
Nem szívok semmi ilyet.
Én nem bánnám.
A drogok világa soha nem is vonzott, de láttam már nem egy drogost. Megveszik ezeket a patkánymérges zsájákat, meg az egyéb felütött cuccokat, teljesen lecsúsznak, néha nagyon csúnyán el is tud fajulni a helyzet. Nem írnám most le a teljes szorit, mert elég hosszú. Lány kipróbálta, útra kifeküdt télen, többiek ott hagyták, órák múlva mentek megkeresni. Szerencsére alacsony forgalú út volt, nagy ütötték el. Mentő, kórház, 2 nap intenzív.
Nem játék. Inkább akkor szívjanak az ilyenek is valami normális dolgot. Vissza szorulna az illegális kereskedelem is, talán a fogyasztás is.
Meg ha jól tudom több mindenre is használható, akár pl orvosi célra is, meg nem tudom melyik iparágakban is lehetne használni, mert olcsóbb alapanyag, csak ugye illegális a termesztése sok országban.
Szerintem limitált mennyiségekben hasznos lenne.
5.
Ez nem válasz a kérdésre.
Ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor inkább ne tedd. Az utasítgatást meg sürgősen fejezd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!