Örülnétek ha nemzeti marihuána boltok nyílnának?
Viccesek a nyuggerek, bemennek havonta 10 doboz gyógyszerért a patikába és elfelejtik, hogy azoknak a szaroknak a 90%-a tudatmódosító.De még egy algópirin is tudatmódosító, mert ugye nem a fájdalomra hat, hanem a központi idegrendszerre meg az agyra. És még ők szövegelnek, hogy a fű kábítószer.:D
A kis gyógyszer függök.
Igazából különösebben nem ellenkezném, ha lenne, de véleményem szerint jobb volna, ha nem fogyasztana ilyeneket olyan ember, aki nincs rászorulva.
Én is fogyasztó voltam, ezáltal ilyen ismerőseim voltak és sajnos nagyon látszik, hogy sok emberre kifejezetten negatív hatással van agyban és fizikailag is. Csökkennek a szociális készségek is (nem 1 hónap után, de 10 év után egyértelműen) és ismerek pár olyat is, akinek előhozta a potenciális szellemi problémáit is, így ma egy ásót nem lehet a kezébe adni, munkaképtelen és segélyen él, nem egy szép jövő senkinek akinek lehet örökölhető hajlama mentális betegségekre.
Tehát semleges vagyok, de inkább ne, tapasztalatból.
Fröcsöghetsz itt nyugodtan, attól még a gyógyszerek többsége akkor is pszichoaktív kábítószer.
Mellesleg, ha utána néznél rájönnél, hogy a kannabisz is erős gyógyhatásokkal rendelkezik és nem csak a "buliba spanglizik csak úgy" emberek értékelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!