Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Örülnétek ha nemzeti marihuána...

Örülnétek ha nemzeti marihuána boltok nyílnának?

Figyelt kérdés

2022. máj. 18. 10:43
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
Meglehetősen figyelemfelkeltő tény, hogy milyen erősen, hatásosan gyógyulnak az emberek a kocsmában. :D
2022. máj. 18. 14:55
 22/69 anonim ***** válasza:
56%

"Meglehetősen figyelemfelkeltő tény, hogy milyen erősen, hatásosan gyógyulnak az emberek a kocsmában."

Hát, szerintem a kocsmákba alapvetően nem gyógyulni járnak az emberek, de javíts ki kérlek, ha tévednék :)

2022. máj. 18. 14:58
 23/69 A kérdező kommentje:

"Fura így nevezni, ha egyszer ezen 'kedvezőtlen mellékhatásai' miatt használták régen a gyógyászatban :)"

Igen, lehet azért volt régen az átlag életkor 40 év körül. XD

2022. máj. 18. 14:59
 24/69 A kérdező kommentje:
Igaz, van olyan is aki otthon gyógyul 3 üveg borral, vagy néhány liter sörrel.
2022. máj. 18. 15:02
 25/69 anonim ***** válasza:
63%

Az, hogy az egyes emberek hogyan és mire használnak egy adott anyagot, az nem módosít az adott anyag esetleges gyógyhatásain. A kannabisztól sem meggyógyulni fogsz, ha napi 3 grammtól folyamatosan keresztbe állt szemekkel ténferegsz a világban.

Ha a kannabisz mellett szeretnél érvelni, azt ne úgy tedd, hogy az alternatívákat próbálod (hamisan) rossz színben feltüntetni. Tudom, hogy manapság ez a menő a politikai életben, de ez nem jó út, ez nem segíti a konstruktív viták kialakulását.

2022. máj. 18. 15:12
 26/69 A kérdező kommentje:

Az alkohol nem alternatíva, hanem halálos kábítószer.

A kannabisz meg egyáltalán nem halálos, viszont ugyanúgy kábítószer, igy alternatívaként sem lehet össze hozni a kettőt.

Ezenkívül a kannabisznak vannak bizonyított gyógyhatásai, az alkoholnak meg csak feltehető, elenyésző, de semmiképpen és sehogy nem bizonyított lehet esetleg.

2022. máj. 18. 15:27
 27/69 anonim ***** válasza:
50%
És mitől is halálos az alkohol ami miatt a fű nem? Még mindig a volt fogyasztó vagyok, csak kíváncsian várom, mi a feladvány erre.
2022. máj. 18. 15:40
 28/69 anonim ***** válasza:
50%

"Az alkohol nem alternatíva, hanem halálos kábítószer."

Mondom, ez így nem megy. Így csak azt éred el, hogy a vitapartnereid vitaképtelennek fognak minősíteni, és nem fognak foglalkozni veled meg a problémáddal.

2022. máj. 18. 15:41
 29/69 A kérdező kommentje:

"Mondom, ez így nem megy. Így csak azt éred el, hogy a vitapartnereid vitaképtelennek fognak minősíteni, és nem fognak foglalkozni veled meg a problémáddal."

Én is mondom, hogy az a vitaképtelen aki nem tudja alátámasztani az állítását.

Kedves vitapartner, lennél kedves alátámasztani, hogy az alkoholnak gyógyhatásai vannak és nem halálos? Ez vonatkozik 27. re is.

Addig én is hasonlóan cselekszem a kannabisszal.

2022. máj. 18. 15:51
 30/69 anonim ***** válasza:
83%

Az alkohol, mint bármi más mennyiségtől függően lesz kis adagban gyógyszer (napi 1 do igazi szőlőből készült vörősbor), majd semleges (kb. 1 doboz sör naponta), majd méreg (amennyi beléd fér), a marihuanarol ugyan ez elmondható, csak annak kis mennyiségben sincsenek olyan hatásai ami építi a testet, hanem alapból beteg emberek fájdalmát képes enyhíteni, illetve lecsillapítja az elmét, de koncentrálni nem segít, sőt inkább rontja, ez már rövidtávon érezhető, észrevehető. Nagy mennyiségben (értsd napi fogyasztás) mind a kettő függőséget okoz, a füvet meg viszonylag kevesen szívják tisztán, így a dohánytermék extrán károsít, mivel a szűrő helyett “csigát” használsz ami sokkal kevésbé szűri a káros anyagokat.

Egyébként én nem akarlak meggyőzni, csinálsz amit szeretnél, pár év múlva magad is rájössz.

2022. máj. 18. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!