Örülnétek ha nemzeti marihuána boltok nyílnának?
"Meglehetősen figyelemfelkeltő tény, hogy milyen erősen, hatásosan gyógyulnak az emberek a kocsmában."
Hát, szerintem a kocsmákba alapvetően nem gyógyulni járnak az emberek, de javíts ki kérlek, ha tévednék :)
"Fura így nevezni, ha egyszer ezen 'kedvezőtlen mellékhatásai' miatt használták régen a gyógyászatban :)"
Igen, lehet azért volt régen az átlag életkor 40 év körül. XD
Az, hogy az egyes emberek hogyan és mire használnak egy adott anyagot, az nem módosít az adott anyag esetleges gyógyhatásain. A kannabisztól sem meggyógyulni fogsz, ha napi 3 grammtól folyamatosan keresztbe állt szemekkel ténferegsz a világban.
Ha a kannabisz mellett szeretnél érvelni, azt ne úgy tedd, hogy az alternatívákat próbálod (hamisan) rossz színben feltüntetni. Tudom, hogy manapság ez a menő a politikai életben, de ez nem jó út, ez nem segíti a konstruktív viták kialakulását.
Az alkohol nem alternatíva, hanem halálos kábítószer.
A kannabisz meg egyáltalán nem halálos, viszont ugyanúgy kábítószer, igy alternatívaként sem lehet össze hozni a kettőt.
Ezenkívül a kannabisznak vannak bizonyított gyógyhatásai, az alkoholnak meg csak feltehető, elenyésző, de semmiképpen és sehogy nem bizonyított lehet esetleg.
"Az alkohol nem alternatíva, hanem halálos kábítószer."
Mondom, ez így nem megy. Így csak azt éred el, hogy a vitapartnereid vitaképtelennek fognak minősíteni, és nem fognak foglalkozni veled meg a problémáddal.
"Mondom, ez így nem megy. Így csak azt éred el, hogy a vitapartnereid vitaképtelennek fognak minősíteni, és nem fognak foglalkozni veled meg a problémáddal."
Én is mondom, hogy az a vitaképtelen aki nem tudja alátámasztani az állítását.
Kedves vitapartner, lennél kedves alátámasztani, hogy az alkoholnak gyógyhatásai vannak és nem halálos? Ez vonatkozik 27. re is.
Addig én is hasonlóan cselekszem a kannabisszal.
Az alkohol, mint bármi más mennyiségtől függően lesz kis adagban gyógyszer (napi 1 do igazi szőlőből készült vörősbor), majd semleges (kb. 1 doboz sör naponta), majd méreg (amennyi beléd fér), a marihuanarol ugyan ez elmondható, csak annak kis mennyiségben sincsenek olyan hatásai ami építi a testet, hanem alapból beteg emberek fájdalmát képes enyhíteni, illetve lecsillapítja az elmét, de koncentrálni nem segít, sőt inkább rontja, ez már rövidtávon érezhető, észrevehető. Nagy mennyiségben (értsd napi fogyasztás) mind a kettő függőséget okoz, a füvet meg viszonylag kevesen szívják tisztán, így a dohánytermék extrán károsít, mivel a szűrő helyett “csigát” használsz ami sokkal kevésbé szűri a káros anyagokat.
Egyébként én nem akarlak meggyőzni, csinálsz amit szeretnél, pár év múlva magad is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!