Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben mit csináljak?

Ilyen helyzetben mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2021. Július 30-án csináltattam egy orr piercinget amit már aznap kicseréltem, és olyan helyzetbe kerültem, hogy az orrpiercing lyuka mellé közvetlenül szúrtam egy másik lyukat mivel nem éreztem a lyuk menetét. Tehát nekem azóta egy gumó van az orromba a két lyuk találkozása helyén és egyszerűen sehogy nem tudom kivenni a pc-t csak ha a tetejét lepattintom egy fogóval, mert ha megpróbálom kihúzni akkor érzem hogy megakad a gumónál és nagyon fáj ha azon át akarom húzni hogy kiszedjem a pc-t. Tanácsokat szeretnék kérni hátha tudjátok hogy ilyenkor mi a teendő vagy hogy hogyan kell kezelni ezt a helyzetet és elnézést kérek ha kicsit érthetetlenül vagy furán fejeztem ki magam.
2023. ápr. 24. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sebészet ami tudna ebbe segíteni vagy fül orr gége.
2023. ápr. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!