Egy számomra fontos személy rákapott a speedre. Nem tudom mit tehetnék igazán, hogy ne csessze szét magát vele. Valaki volt már hasonló helyzetben? Tudott tenni ellene? Vagy rávenni valahogy, hogy ne csinálja?
Figyelt kérdés
A volt barátnőmről van szó. Gyanítom, hogy emiatt szakított, miközben jól megvoltunk egyébként. Azzal az indokkal, hogy ő megrekedt érzelmileg, nem tud úgy szeretni mint én őt.
Mivel egyébként egy elég normális lányról van szó, nagyon rossz ezt látni, hogy így tönkreteszi magát. Nem tudom mit tehetnék... Sajnos a társasága miatt lett ilyen. Főleg két barátnőjének köszönhető, akik adják neki a cuccot. 22F 24L
2015. jan. 18. 17:38
1/2 anonim válasza:
sz-rni bele, ha már ott hagyott akkor szenvedjen csak a k-rv-, majd később rájött hogy elcs.sz-tt mindent, ne is foglalkozz vele, majd lesz egy másik jó csajod is tutira, akire már tényleg érdemes lesz odafigyelni, amit akarsz az már télleg csak időpocsékolás, plusz lejárathatod könnyen magadat vele...
2/2 anonim válasza:
Ha olyan jóban vagytok, akkor pórbálj meg beszélni vele. De ha már beépül abba a bandába onnan már nehezen kap észhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!