Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS mit csináljak ebben a...

SOS mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

szóval az a helyzet,hogy az exem próbál bekavarni.decemberben lett vége köztünk,elég csúnyán,mert kikezdett a nővéremmel,és most nagyon zavarja,hogy nekem egy ideje nagyon jó kapcsolatom van,tényleg megtaláltam életem szerelmét.

az exem erős dohányos és volt,hogy rágyújtottam vele,de egyébként utálom a cigit és nem cigizek.viszont mikor megtudtam mit csinált nővéremmel,akkor vettem egy dobozzal és elszívtam egy szálat,amitől befulladtam,mert asztmás vagyok.(ez decemberben volt,azóta rá se gyújtottam,az exemmel nem találkoztam)és most voltam asztmavizsgálaton,ahol minden eredményem jó lett,viszont apa megvan róla győződve,hogy én dohányzok,mert nemrég felhívta az exem,hogy én már kipróbáltam a cigit és,hogy nekiadtam az utolsó dobozzal(tényleg neki adtam,ugye amit írtam,hogy én befulladtam tőle,de nem dohányoztam azóta se ,sőt egy dobozzal nem szívtam el egész életem során.mivel bizonyíthanám apának,hogy én nem cigizek?soha nincs cigiszagom,az ujjaim sem sárgák...

köszi,hogy elolvastad

17L

2010. máj. 31. 19:50
 1/10 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy csak az exed akar bekavarni, eltölthettek együtt egy napot így láthatja hogy nem gyújtasz rá és nem is viselkedsz szokatlanul a hiánya miatt. Ha továbbra se hisz neked, vegyél másik apukát:)
2010. máj. 31. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Butaság!

Tapasztalatbol beszélek!

Nekem az öcsémmel jár az én első "csajom" inkább állatnak nevezném, és ennek már 3 éve, hálisten, szenvedjen vele Ő!

Az ilyen hűtlen állatok senkihez sem maradnak hűségesek.

Felejtsd el a cigit.

Szégyen nélkül irány a patika, vegyél kedélyjavító virágcseppeket, és magnéziumot. (jó a stresszre).

Azóta nekem olyan csajom van akit senkire a világon nem cserélnék le.

Az az igazi partner, akinél ha aztmondják, megcsalt, röhögsz és intesz egyet mert tudod hogy nem olyan.

Nem az az igazi, akinél a hir vagy pletyka hallatán elkezdesz kételkedni...

Egy ilyen barom nem érdemli meg hogy még egészségileg is tönkretedd magad.

Fel a fejjel, menj el futni, találj valami hobbit.

És ne vegyél az exedről tudomást.

Jobban fáj neki mint bármekkora pofon.

24 /F

2010. máj. 31. 19:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Ja és ugye tudod hogy egy hibás sosincs?

Ha ellopják a telefonod a tolvaj is hibás, de te is hogy alkalmat adtál rá!

A nővéredet ásd el magadban.

2010. máj. 31. 19:59
 4/10 A kérdező kommentje:

nem érdekel az exem már egyáltalán a nővérem sem,hogy mennyire megbántottak.túlvagyok rajta.

imádom a szerelmem , Ő az igazi,kárpótol mindenért.

nem értem,hogy hónapok után mért kell bekavarni,arról nem én tehetek,hogy egy szemét alak és neki soha nem jön össze semmi.

tényleg utálom a cigit néhányszor gyújtottam vele csak rá,és nem értem,hogy apa mért kételkedik bennem,ha dohányoznék az előbb utóbb észrevehető lenne gondolom.

nagyon remélem,hogy betudom bizonyítani szüleimnek,hogy én nincs igaza.

2010. máj. 31. 20:03
 5/10 A kérdező kommentje:
vagyis,hogy én nem hazudok és neki nics igaza.
2010. máj. 31. 20:03
 6/10 A kérdező kommentje:
ohh és köszi a gyors válaszokat!
2010. máj. 31. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább költenéd ruhára meg sminkre a cigi árát hadd görbüljön lefele az exed képe
2010. máj. 31. 20:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Amugy az eset nem egyedi. Minden második haveromnál előfordult ilyen.
2010. máj. 31. 20:20
 9/10 A kérdező kommentje:

mondtam,hogy nem cigizek,csak pár hónapja kipróbáltam.

nem tartom nőies dolognak,meg egészségtelen is.

2010. máj. 31. 20:25
 10/10 A kérdező kommentje:
jah és suliban én tartok előadást a dohányzásról,szerintetek ha ofőm ezt mondja apámnak ,akkor meggyőzhetőbb lenne?
2010. máj. 31. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!