HOGY lehetnek ilyenek a kórházban?!
Édesanyámnak a háziorvost kihívtuk, mert rendkívül rosszul volt, adott egy injekciót és mondta, hogy kórházba kell szállítani, mert vesekő. A kórházba beszállították, elvégeztek ezer vizsgálatot, és sérvvel kezelték 1 hétig... utána rájöttek, hogy vesekő.
Ez mi? Hogyan lehetséges ezt leművelni?
"Kedvenc" Budapesti kórházunk műve (tudod, a 12. kerületben XD): Kiment a lábam miközben siettem haza, elcsúsztam a porkavicson. Bevitt a mentő:
Megröntgeneztek: Az asszisztens nézi: Valószínüleg törés, de mindjárt jön a doki!
Doki: Ne aggódjon, csak az ínszalag sérült, de azért kap 1 gipszet a biztonság kedvéért, na az olyan is lett hogy simán kiléptem volna belőle.
1 év múlva: mondom csak fájdogál még mindig, lementem a helyi sztk-ba, az ottani röntgenen egyértelműen látszott a sz*rul összeforrt csont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!