Mi történik ha ezt megteszi valaki?
Én 100 db 025 öst szedtem be és semmire nem emlékszem. Másfél nap múlva egy árokban tértem magamhoz és a derekamig ért a víz. Az is csoda hogy nem fulladtam bele. Ez az árok erős 15 km-terre volt attól a helytől ahol megettem (igaz ittam is rá).
A másik alkalommal csak kb 80-et ettem meg akkor sem emlékszem. Akkor állítólag emberekre támadtam az utcán, a rendőrök bevittek és a detoxba tértem magamhoz (kiszíjjazva egy ágyhoz).
Amikor csak 50-et szoktam megenni akkor csak aludni szoktam kb 1 napot.
Én nem tudom mi történne 300-nál ami 12x ese annak ami nekem mindig baj okoztt, de nem is vagyok rá kíváncsi :)
Az igen #5
Agresszívvá tett?
Értem. Igazából azért kérdezem, mert egy ismerősöm bevett 300 szemet. Kb 10 percel azután, hogy be vette felhívott eljöszönni. Én nef rá küldtem a mentőt, azok bevitték kimosták a gyomrát és most nem engedik ki. Valami olyat mondtak, hogy zárt osztályon vagy min van.
Én meg nem tudom jól tettem e, hogy rá hívtam a mentőt.
Elgépelést bocsánat.
Attól tartok, hogy majd haragudni fog amiért be zárták.
De meg is halhatott volna?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!