Ez miért van vécézéssel kapcsolatban?
Reggel felkelek, elmegyek pisilni. Ülök a wc-n, de hiába trónolok, kakálnom egyáltalán nem kell.
Oké, megyek a dolgomra, teszek-veszek és kb egy óra múlva olyan erős ingerem lesz, hogy alig tudom visszatartani és a wc-n szinte kirobban belőlem.
Minden reggel ez van. Miért?
Sokszor elég zavaró, mert pont indulnék és akkor kell még ezzel foglalkoznom. Ezen kívül jobb lenne ezt este, fürdés előttre időzíteni, de nyilván nem tudatosan befolyásolom.
Amire sokan gondolni szoktak: nem, nem iszom kávét. Sőt, általában nem szoktam reggelizni, nem eszem, iszom ilyenkor semmit. Nem is cigizek. Mégis ez van.
Kelj fel korábban, így idővel korábbra fog tolódni az időpont is, amikor menned kell.
Én egyébként minden reggel éhgyomorra megiszok 2dl vízben feloldott búzafű port, segít az emésztésben.
Így jár, aki órára jár. Ha nem pont akkor megy, nincs, ha meg jön az idő nem bírja visszatartani. Pszichés.
Én soha nem jártam így, soha nem gongütésre járkáltam, ha jött az inger, fél napon belül elmentem, de soha nem is volt azzal gond, ha akár 12 órát kellett vele várnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!