Véroxigén szint 3 éjjel esett 80 ig le mindig ugyan abban az időben kb 23-00.30 közt.97-98 átlagban.Van ok pánikra?
Esetleg egy alvasi apnoe? A 80-as szint nagyon alacsony, ha sokaig fennall, a tudo is karosodhat.
Mivel mered amugy? Nem lehet hogy csak le- vagy felrecsuszik a pulzoximeter az ujjadon?
Tedd át a másik kezedre, teszteld úgy is.
Ha a 80 igaz, akkor az tényleg gáz.
Azzal a Vészhelyzetben már futni szoktak.
Huawei watch fit 2
Érdekes mert még néha 86,93 aztán 1percen belől 98 ugyan ott,semmit nem érzek hogy fulladnák,igaz kicyit meghültem.
Reggel jelzett csak különben nem is tudnák róla
Mikor 80 mért rá 30percre 98at.Úgy van állitva állandóan mérjen.De pl a reggeli ébrenlétet se táblázta be rendesen egybe vette az alvást pedig 1órát fenn voltam aztán feküdtem vissza.
Azt hiszem nem volt jó vétel
Azért azt a 80-as véroxigént lehet fenntartással kezelni:
"3. Nem méri megfelelően a véroxigénszintet, vagy a pulzust
A véroxigénszint- és pulzusmérést az óra, vagy okoskarkötő hátlapján levő optikai szenzor végzi, melynek megfelelő működését bizonyos külső tényezők befolyásolhatják. A mérés nem tud meglelően folyni tetovált bőrfelületen, vagy dús szőrzetben. Emellett ha a szenzor szennyeződött, érdemes azt megtörölni, mivel a rárakódott por, vagy izzadtság is blokkolhatja azt. Szintén érdemes ellenőrizni, hogy a szíj megfelelően szoros-e a méréshez, mivel ha az túl laza, nem illeszkedik megfelelően a csuklóra, az eszköz nem képes mérni."
Nincs véletlen egy kizárólag véroxigén mérőd?
(összehasonlítás miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!