A tablettás és az injekciós szteroidok között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 09:19
51/55 anonim válasza:
Igen. Azért sok mindent elárul ha beírod a gyártó nevét és gyakorlatilag azt a magyarszenny oldalt hozza fel csak. Érdekes más nem forgalmazza csak egy-két bolgár oldal. Na azt meg tudjuk milyen minőség..
52/55 anonim válasza:
az én ismerősi körömben használják a trenjét és működik rendesen,márpedig a trenbolone kétes hatóanyag
53/55 anonim válasza:
Értem, de én akkor sem javaslom egy olyan gyártó használatát amiről gyakorlatilag semmi infó a neten. Ettől persze még lehet jó.
Anno az Omegát kapták fel,való igaz jó is volt. De az utóbbi egy-két évben szintén null hatóanyag bennük főleg a szemesben.
Nem tudni pontosan hogy valóban az UG cég "hivatalos eredeti terméke", vagy az UG cég hamisított terméke... Mert én a képek alapján sehol nem látok kódot rejtő felületet..
54/55 anonim válasza:
...pedig van.Azért irom a pontokat mert úgy irod mintha számítana,tudod te is hogy ha hamisítják pont nem ezen fog elmenni hogy nem raknak rá egy ku.rva kódot.!Omegával igazad van!2-3eve jo volt a testoja meg még a !parabolanja! is.Egy ismerős mesélte.Mostmeg egy okádék éppúgy mint ahogy a kenwoo is!!ami szintén nagyon jó volt tavaly ilyenkor!mára pedig egy nagy rakat szar az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!