A tablettás és az injekciós szteroidok között mi a különbség?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 09:19
41/55 anonim válasza:
Az a "gond" hogy olyan nincs.. Ha van akkor annak semmi hatása. Ezeknek a hatóanyagoknak bele kell avatkoznia a hormonrendszerbe,mert akkor hogyan is várnál hatást? Mindegyik beleavatkozik a hormonrendszerbe mert ezek szintetikus hormonok. A tesztoszteron módosított származékai. Ha tiszta hatóanyagot szerzel nyilván nem lesz akkora kár mint egy felütöttel. A problémák általában a felütött cuccokkal szokott lenni. Nem lehetetlen. Beszélj edzővel akár esetleg..
42/55 anonim válasza:
Na összeszaladt a sok koxos kispistike odapörkölgetni a kérdezőnek.
43/55 anonim válasza:
"Na összeszaladt a sok koxos kispistike odapörkölgetni a kérdezőnek."
- Legalább mi konyítunk egy kicsit is a témához hogy a kérdező ne csináljon hülyeséget nem csak ideböfögünk egy baromságot...
Gondolom te a tipikus rizscsirkés anabolikus ablakban hívő shaker rázogató vagy...
"sok koxos kispistike"
- De bírom az ilyen álszenteket is. Jaj fújj kox... Azt ő sem különb a többinél. Attól hogy valaki koxol még lehet értelmes tanult,sőt bizonyos célokhoz meg kell.
44/55 anonim válasza:
Amúgy 30 éve én is ízlelgetem a cuccokat,volt olimpiai súlyemelő kerettag is voltam.
Béla 48F,197cm,147kg,kar 55-56cm
Erőemelő kidobó.
Mivel ritkán írok erre az oldalra,kellett valami odaszólást már írni,sok koxos pistikének.
45/55 anonim válasza:
Jaj elnézésedet... Nem tudtam hogy te vagy :D
46/55 anonim válasza:
pharm-tec. szteroidokat ismeri valaki?
47/55 anonim válasza:
#46 Hagyd a Magyar szemeteket. Az a márka kuka kategória szintén.
49/55 anonim válasza:
Igen,de mint írtam azon az oldalon minden selejt..
Hatóanyag nulla.
50/55 anonim válasza:
értem. nem tudom ez a pharma-tec mekkora màrkànak szàmít,de létezik hogy azt is hamisítjàk?mivel azt be lehet szerezni a gyàrtótól szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!