Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A tablettás és az injekciós...

A tablettás és az injekciós szteroidok között mi a különbség?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 09:19
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
60%

"ki kért kúràkat?és azért mert szerezni nem tudok,nem tudom miért gondolod hogy fogalmam sincs róla."

-Akkor nyilván összekevertelek másik felhasználóval mivel százalékotok ugyanannyi,de anonimak vagytok..

Miért gondolom? Mert egy anonim fórumon kérded hogy honnan kell szerezni anabolikát... Ez a mai világban már nem lehetetlen.. Ez hogy odamegyünk koxospistához a terembe hogy hozzon már valami "patikait" már rég lejárt lemez. A nagyobbaknál is ha utána olvasol akár külföldi fórumokon.. 2023-at írunk jelenleg..

2023. ápr. 20. 20:01
 32/55 anonim ***** válasza:
100%
de ő pont ezt írta hogy nem fog odamenni koxospistához én írtam neki h szerezzen egy stabil embert,mert jobban jár vele hosszútávon.Rövid távon meg minek,egy két kúrának mi ertelme😁
2023. ápr. 20. 20:33
 33/55 anonim ***** válasza:
60%
nincsen sajnos olyan ismerősöm aki tudna szerezni,vagy is 1 van,de őt nem szeretném belevonni,mert utàna másnap mindenki arról beszélne hogy én koxolok. a kondiba ahova jàrok,ott meg szinte biztos vagyok benne hogy senki nem tol,vagy ha tol is valamit,akkor nagyon szarul csinálja,mert senkinek nincs olyan fizikuma. oxandrolonet szeretnék venni,tudom hogy ez önmagàban nem sokat ér,és ebből a legnehezebb a normàlis hamisítvànyokat is beszerezni,de ennek vannak a leggyengébb mellékhatàsai,és csak szàlkásodni feszesedni szeretnék.
2023. ápr. 20. 20:33
 34/55 anonim ***** válasza:
60%

😀gondoltam hogy valami ilyesmi a válasz.Ezért érdemes belekezdeni!xd

de amúgy ha nornálisan irom oxát ne vegyél mert ahogy írta nem kapsz frankót,csak valamj methával vagy metiltesztóval szarabb esetben felütött szart amitol bevizesedsz meg bepuffadsz majd mint egy disznó és a libidód is elszáll a picsába vagy mondjuk stanazolol van benne

2023. ápr. 20. 20:40
 35/55 anonim ***** válasza:
100%

Oxandorolne... Hát abból valós hatóanyagú szerezni ritka mint a fehér holló. Szeretik felütni stanával vagy aluldózisolni. Drága hatóanyag. De amúgy a kettő között vizuálisan semmi különbség nincs. Mert az eredeti stana is nagyjából hasonló eredményeket ad mint az oxa. Annyi hogy az ízületeket a stana kinyírja és a májat is jobban terheli..

Az a gond hogy sok a hamisítvány főleg az oxa és primo vonalban.. A sláger kék szives dana sem metha... Amit mo-n kapsz (főleg az említett oldalon) danát véletlenül sem valódi methaként működik. Akkor az oxába már bele sem merek gondolni..

2023. ápr. 20. 20:46
 36/55 anonim ***** válasza:
100%
hát mi van a kék szivesbe ha nem methandrostrenolone hatoanyag?
2023. ápr. 20. 20:51
 37/55 anonim ***** válasza:
100%
34-es,de legalább tisztàban vagyok vele hogy mi micsoda,vagy is mondjuk inkàbb úgy,hogy utàna olvastam pár dolognak,és azért annyira hülye nem vagyok,mint a legtöbb koxolni vàgyó,hogy azt hiszi hogy csak beveszi a tablettákat és izmos lesz. oxát meg azért szerettem volna,mert az elvileg nem piszkàl bele a természetes hormontermelésbe,mert nem olyan erős. de nyílvàn mivel fel van ütve valamivel,îgy belepiszkálna. akkor inkább stanát “érdemes” szerezni valahogy,ha gyengébb szteroidot szeretnék?
2023. ápr. 20. 20:54
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Valami filléres androgén lehet. Nyilván senki nem fogja vizsgálgatni mert elég drága ezeknek a vizsgálása. A metha már kis dózisban is üt. De nem pöffedsz és vizesedsz fel tőle annyira mint szoktak az eredeti metha hatóanyagtól. Ég és föld a kettő,de mellékhatása azért van. A methyltestosteron sem egy olcsó hatóanyag ezért értelmetlen lenne azzal hamisítani..
2023. ápr. 20. 20:55
 39/55 anonim ***** válasza:
100%

#37: Te döntésed. Semmit nem tudni rólad,ajánlani meg senki nem fog..

Ha idősebb vagy akkor érdemes valami minőségi tesztófokozót beszerezni inkább akár az USÁból.

2023. ápr. 20. 20:59
 40/55 anonim ***** válasza:
100%
nagy valószínűséggel úgy is az lesz a vége,hogy nem veszek semmit,mert amúgy nem szoktam káros dolgokat fogyasztani. így meg hogy szinte lehetetlen normálisat beszerezni,így végképp. olyat szeretnék,ami nem borítja fel teljesen a hormonhàztartást,de mivel szinte mind fel van ütve,így valószínű olyat nem talàlok.
2023. ápr. 20. 21:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!