Gyógyult alkoholisták nálatok is előfordult ez?
Minden nap határozd el, hogy "MA nem iszom"! Ha kibírsz egy napot, az már egy apró siker és lehet tovább csinálni! Nehéz, de ezt másképp nem lehet! És nincs olyan, hogy mondjuk "ma csak egy sört iszom", mert nem fogsz tudni egynél leállni! Tudom, mert benne voltam... Nagyon sokszor ugyan hónapokra le tudtam tenni az italt, de mindig visszaestem és 34 évesen majdnem belehaltam az ivásba! Az se volt elég! Felgyógyultam, de pár hónap múlva már megint ittam! Amikor másodszor is nagyon beteg lettem, akkor mondtam, hogy elég volt! Ennek 7,5 éve! 4 éve volt olyan, hogy 2 napra visszaestem ugyan - annak egy kisebb rosszullét lett a vége -, de ezt leszámítva egy korty alkohol nem ment le a torkomon 7,5 éve! Őszinte leszek: a sóvárgás megmaradt, tehát nem mondom azt, hogy nem innék meg néha pár sört, de egyelőre sikerül kitartani! Remélem, még sokáig...
Vágj bele te is, sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!